Αίτημα Καλυμνίων στον ΑΝΤ1 για μετάθεση της ώρας του Μπρούσκου τις Παρασκευές (αποκλειστικό)


Οι ακολουθίες των Χαιρετισμών τις Παρασκευές, δυσκολεύουν τα πράγματα για τους φίλους της σειράς "Μπρούσκο",  που προβάλλεται την ίδια ώρα. Δείτε την επιστολή στα κεντρικά του ΑΝΤ1 που εξασφάλισε ο Αχινιός.

Στο νησί μας, το Μπρούσκο έχει φανατικούς τηλεθεατές κάθε ηλικίας και αυτό αποτυπώνεται στα τεράστια ποσοστά τηλεθέασης που παίρνει η σειρά του ΑΝΤ1 από την Κάλυμνο καθημερινά (87% γενικά, 73,23% στα νεανικά). Την τελευταία εβδομάδα όμως έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο πρόβλημα, αφού οι ακολουθίες των Χαιρετισμών κάθε Παρασκευή, συμπίπτουν με την ώρα του Μπρούσκου, πράγμα που βάζει σε δύσκολη θέση τους συμπατριώτες μας που αναγκάζονται να χάσουν την αγαπημένη τους σειρά.

Οι ενορίες δεν προτίθενται να αλλάξουν τις ώρες των ακολουθιών απλά και μόνο για μια τηλεοπτική εκπομπή και καλούν τους πιστούς να προσέλθουν με ευλάβεια στους Χαιρετισμούς. Όπως έχει τονιστεί "Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από το Μηνά και την Πανίτσα". Την ίδια άποψη ασπάζονται και οι περισσότεροι φίλοι του Μπρούσκου, που φαίνεται να συμβιβάζονται με την ιδέα ότι θα χάσουν κάποια από τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν. 

Τις τελευταίες ώρες όμως παρατηρείται έντονη κινητικότητα στα γραφεία της ΚΕΦΙΜ, δηλαδή της Καλυμνιακής Ένωσης Φίλων Μπρούσκου, που πιστεύουν ότι κάτι μπορεί να γίνει ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Με επιστολή που στέλνουν στα γραφεία του Ομίλου ΑΝΤ1, ζητούν την μετάθεση της ώρας προβολής της σειράς για τις επόμενες πέντε Παρασκευές και μάλιστα έχουν συγκεντρώσει 3.500 υπογραφές από Καλυμνίους που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο αίτημα. Όπως εξομολογείται η πρόεδρος της ένωσης "Πιστεύουμε ότι σε ένα κλίμα συγκατάβασης και κοινού συμφέροντος, θα βρεθεί η χρυσή τομή για όλους ώστε να μη χάσουμε ούτε το Μηνά ούτε τους Υπερμάχους. Όσοι συμφωνούν μαζί μας μπορούν να υπογράψουν στην αίτηση που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ένωσης." 

Ο Αχινιός έχει το email που στάλθηκε πριν από λίγο στα κεντρικά του ΑΝΤ1:

Αποθηκεύστε την φωτογραφία για καλύτερη ανάλυση


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Πες πλιο τίποτις...