Πρώτη η Κάλυμνος παγκοσμίως σε πωλήσεις εξατμίσεων Sebring


Μια αναμενόμενη πρωτιά έρχεται να επιβεβαιώσει το περιοδικό Easy Rider σύμφωνα με το οποίο το νησί μας είναι στην κορυφή των πωλήσεων της εταιρίας Sebring για εξατμίσεις μοτοσυκλετών. Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Μοτοσικλετιστών Καλύμνου.
"Να μην έχω α φάω, το μηχανάκι ε θα σταματήσω α το φτιάχνω" είναι μία από τις δηλώσεις των μοτοσικλετιστών που επικοινώνησε ο Αχινιός. Αυτή η δήλωση είναι μια από τις πολλές που αποδεικνύουν τη μεγάλη αγάπη που έχουν οι νέοι του νησιού μας για τις μηχανές τους και ειδικότερα για τις εξατμίσεις. "Το πείραγμα είναι αρρώστια, είναι χόμπι,είναι μεράκι" λέει ο Γιώργος Μ., πρόεδρος του Σ.ΜΟ.ΚΑ (Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Καλύμνου). "Κάποιος μπορεί να συλλέγει γραμματόσημα, ή να πηγαίνει κυνήγι. Εμείς τον ελεύθερο χρόνο μας περνούμε ντον με το μηχανάκι". 

To αμερικάνικο περιοδικό Easy Rider, στο τεύχος του περασμένου μήνα, δημοσιεύει ένα εκτενές άρθρο για τις πωλήσεις μοτοσυκλετών ανά τον κόσμο, με την Κάλυμνο να καταλαμβάνει την πρωτιά στις Sebring εξατμίσεις. Ακολουθούν οι εξατμίσεις Protech, Malossi και Gianelli. Οι Καλύμνιοι μηχανόβιοι, ενδιαφέρονται για τις ποιοτικές εξατμίσεις στο παπί τους και όπως δείχνουν έχουν έναν κανόνα: Δεν υπάρχει όριο στο θόρυβο της εξάτμισης.

Για το λόγο αυτό, η Sebring ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο μοντέλο, το Κ-Εffect  (το "Κ" από το Κάλυμνος) με δύο τρύπες στο κάτω μέρος που προσδίδουν τον ιδιαίτερο ήχο που αρέσει στους νέους του νησιού μας. Ο Σ.ΜΟ.ΚΑ έστειλε ένα έγγραφο στη σελίδα μας με αναφορά στο συγκεκριμένο γεγονός.

Πατήστε την εικόνα για χειρότερη ανάλυση



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια