ΣΟΚ: "Διαζύγιο" για τους Νάτσα-Νάτσα: Τους χώρισαν οι εκλογές


 

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση για ρήξη στις σχέσεις του πασίγνωστου συγκροτήματος "Νάτσα-νάτσα". Ράγισε το γυαλί;

Το άλλοτε αγαπημένο συγκρότημα ακροβατεί στο νήμα της διάσπασης. Τα δύο ιδρυτικά μέλη που είναι μάλιστα και αδέρφια, το τελευταίο διάστημα δεν μιλιούνται και μετά βίας αλληλεπιδρούν για τις ανάγκες της δουλειάς. Όπως όλα δείχνουν ο λόγος βρίσκεται στις επερχόμενες εκλογές. 
 
Ο Νικόλας και ο Μιχάλης δεν είχαν συνειδητοποιήσει-μέχρι λίγες μέρες πριν-ότι υποστηρίζουν διαφορετικές παρατάξεις. Μάταια ο ένας προσπαθούσε να πείσει τον άλλο, να στηρίξει το δικό του δήμαρχο προκειμένου να υπάρχει ομοψυχία στο συγκρότημα. Ως αποτέλεσμα, βρίσκονται στα πρόθυρα διάλυσης με τον Αντώνη, το τρίτο μέλος να βρίσκεται στη μέση χωρίς να εκφέρει άποψη για να μη δυσαρεστήσει κανέναν από τους δύο. Η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει σε πρόσφατη εμφάνισή τους όταν ο Μιχάλης άλλαζε τον τόνο του τραγουδιού με το βιολί του για να κάνει το Νικόλα να φαίνεται παράφωνος. Στον αντίποδα, ο Νικόλας άρχιζε να τραγουδάει πολύ γρήγορα για να κάνει το Μιχάλη να λαχανιάσει από το γρήγορο παίξιμο.
 
Όσον αφορά τις παρατάξεις που προτιμά ο καθένας τους, κυκλοφορούν πολλές θεωρίες και σκόρπιες πληροφορίες που έχουν τα κανάλια και οι ιστοσελίδες. Τίποτα από αυτά όμως δεν είναι σίγουρο, όπως επιβεβαιώνεται από τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο τύπου του συγκροτήματος. Η απάντηση που λάβαμε σχετικά με τις παρατάξεις που υποστηρίζουν ο Νικόλας και ο Μιχάλης ήταν λακωνική:
"Οι πολιτικές συζητήσεις μεταξύ των μελών του συγκροτήματος δεν αφορούν τους θαυμαστές τους και παρακαλούμε να σεβαστείτε τις προσωπικές τους επιλογές. Μετά τις εκλογές θα υπάρξει σχετική συνέντευξη τύπου"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια