Τον καιρό κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για τα μεγάλα ποσοστά του "Ποταμιού" στην Κάλυμνο


Οι ισχυρές βροχοπτώσεις του σαββατοκύριακου έφεραν ξανά τους χειμάρρους και τα ποτάμια στους δρόμους του νησιού μας, επηρεάζοντας-σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ-τους ψηφοφόρους προς το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.



Οι εκλογές είναι πλέον παρελθόν, αλλά στο ΠΑΣΟΚ βράζουν με τα ιστορικά χαμηλά ποσοστά που έλαβε το κόμμα στην Κάλυμνο, αφού για πρώτη φορά από τη δημιουργία της παράταξης, η προτίμηση έφτασε σε μονοψήφιο νούμερο. Ήδη έχουν ανακοινωθεί αποχωρήσεις από κάποια μέλη, ενώ παράλληλα ερευνάται ο λόγος αυτής της αξιοσημείωτης πτώσης. Οι πρώτες αιχμές βρίσκουν αποδέκτη το Σταύρο Θεοδωράκη και το κόμμα του, "Το Ποτάμι", που έχει στις τάξεις του πολλά μέλη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ. Η διαρροή ψηφοφόρων ενισχύθηκε με τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα. Τα ποτάμια στους δρόμους επηρέασαν υποσυνείδητα τους εκλογείς που στήριξαν το "Το Ποτάμι" και στέρησαν ψήφους από το κόμμα του Βαγγέλη Βενιζέλου.

"Τόσα ποτάμια που έχομε τα πέρα, ήπρεπε α βγάλομε και ένα κόμμα νερουλλό" λέει ο κ.Μιχάλης μόλις βγήκε από την κάλπη. Η κ.Κατίνα περιγράφει την εμπειρία της γελώντας: "Μόλις ήμπα στο παραβά εν ήξερα πσο ήτο το κόμμα του Καμμένου και λέω α ψηφίσω το ποτάμι που είναι και της εποχής". Πάντως στο ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη προβεί σε νομικές διαδικασίες, με μήνυση κατά του καιρού, του Θεού και παντός υπευθύνου με την κατηγορία της προπαγάνδας και τον αποπροσανατολισμό των ψηφοφόρων. Από την άλλη πλευρά, στο "Το Ποτάμι" αδιαφορούν για τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ ευχαριστώντας παράλληλα τους Καλυμνίους για τα υψηλά ποσοστά που έδωσαν στο κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιοχή "Ποταμοί" Καλύμνου, αλλάζει όνομα και γίνεται "Το Ποτάμι" προς τιμή του Σταύρου Θεοδωράκη που έχει τιμήσει το νησί μας με τις εκπομπές του. Άλλος ένας που τίμησε το ποτάμι με την παρουσία του, τόσο στις εκλογές, όσο και στις εκπομπές του, ο Γ.Κατσοτούρχης, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τις τάξεις του κόμματος και να ιδρύσει δικό του κόμμα με το όνομα "Η Θάλασσα". Τις επόμενες μέρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΟΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες πλιο τίποτις...