Η απάντηση του Δ.Διακομιχάλη στην πρόκληση του Αχινιού (+αποκλειστικός facebook διάλογος)


Ο πρώην δήμαρχος δεν άργησε να απαντήσει στην πρόκληση της "Ξυλιασμένης Καπράτσας" που έγινε χτες απο τη σελίδα μας και ανέβασε το δικό του βίντεο στο facebook.
O Αχινιός ανέβασε χθες βίντεο στο οποίο λούζεται με κρύο νερό για τις ανάγκες της γνωστής μόδας της "ξυλιασμένης καπράτσας". Μέσα σε αυτούς που προκλήθηκαν να κάνουν το ίδιο, ήταν και ο Δημήτρης Διακομιχάλης (οι άλλοι ήταν ο Μ.Χαραμαντάς και οι Ζζζυμωμένοι). Ο πρώην δήμαρχος δέχτηκε να να γίνει μούσκεμα και αυτομπουγελώθηκε, προκαλώντας με τη σειρά του αυτούς που ήθελε. Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε χτες από τον Αχινιό:



Η απάντηση ήρθε μία μέρα αργότερα μέσα από το facebook. Ο κ.Διακομιχάλης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ανήρτησε το βίντεο που δείχνει τον ίδιο να ρίχνει έναν κουβά με νερό στο κεφάλι του. Φυσικά οι αντιδράσεις ήταν άμεσες από τα πολιτικά-και οχι μόνο-πρόσωπα του τόπου. Παρακάτω έχουμε αποκλειστικά τα σχόλια όπως αναρτήθηκαν στην προσωπική σελίδα του.

Το βίντεο υπάρχει στη σελίδα του και μπορεί να το δει όποιος είναι φίλος του στο facebook. (εκτός αν το έχει κατεβάσει βέβαια)

Αποθηκεύστε το ντοκουμέντο


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Πες πλιο τίποτις...