Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το Αιγαίο TV (+video)


Στα γήπεδα της Βραζιλίας θα βρεθεί σε λίγες μέρες ο Μάμας Χαραμαντάς, καθώς το ΑΙΓΑΙΟ ΤV θα στείλει δημοσιογραφικό επιτελείο για να καλύψει τη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ανακοίνωσε την περασμένη βδομάδα την αναλυτική λίστα των τηλεοπτικών σταθμών που πήραν την άδεια να βρεθούν στη Βραζιλία εν όψει της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου.  Μεταξύ αυτών είναι και το δικό μας, ΑΙΓΑΙΟ ΤV, που είχε κάνει αίτηση στις αρχές του έτους.

Το συνεργείο του σταθμού βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες ενώ ο Μάμας ήδη επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο τη λατινική χώρα για να καταγράψει τον παλμό του μουντιάλ. Όπως μεταφέρει ο ανταποκριτής μας στο Ριο, Μiguel Moha Lambeiro, οι ομογενείς μας στη Βραζιλία επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον παρουσιαστή του ΑΙΓΑΙΟ (βίντεο). Σε μια λαμπερή εκδήλωση με άρωμα Καλύμνου (οι Καλύμνιοι άλλωστε υπολογίζεται πως αποτελούν το 35% του πληθυσμού της Βραζιλίας) δόθηκε η αρχή μιας καλυμνο-βραζιλιάνικης φιλίας, κάτι που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενδέχεται να καταλήξει σε αδελφοποίηση του Ρίο ντε Ζανέιρο με την Κάλυμνο.





Ενδιαφέρον είχε και η συνάντηση του Μάμα με το μεγάλο αστέρι της Βραζιλίας, τον Neymar. Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε πως έχει καταγωγή από την Κάλυμνο και μάλιστα από το Χωριό (εξ ου και το χτένισμα). Σε μια γρήγορη αναζήτηση, βρήκαμε το πραγματικό του όνομα που είναι Neymar da Silva Skarouli Junior. Όπως είπε ο ίδιος, είναι πολύ πιθανό να επισκεφθεί το νησί μας το καλοκαίρι και θα μείνει στο οικογενειακό του σπίτι στη Σκάφη. Αξίζει να αναφερθεί πως κυκλοφορούν φήμες για μεταγραφή του στον Καλυμνιακό αλλά οι ενδοιασμοί του προπονητή της ομάδας μπαίνουν εμπόδιο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τα πλάνα που τραβήχτηξε ο Μάμας για το ΑΙΓΑΙΟ TV και εξασφάλισε ο Αχινιός.

Aπο το στάδιο Μαρακανά
Με τον Νeymar

Στο πάρκο Jameção του Σαο Πάολο

Γνωριμία με ντόπιους 

Στο δημαρχείο του Ρίο

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Πες πλιο τίποτις...