Καταγγελία ηλικιωμένης στο γιο της που την κλείδωσε σπίτι λόγω εκλογών


Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη απέκτησε 38χρονος από τις Μυρτιές ο οποίος το μεσημέρι έλαβε μια μηνυτήρια αναφορά από αστυνομικούς του Α.Τ Καλύμνου. Καταγγέλλουσα...η μητέρα του.


Ο Δημήτρης, υδραυλικός και πατέρας ενός παιδιού, ζει με τη γυναίκα και την μητέρα του στις Μυρτιές. Με ελάχιστα έσοδα και τα έξοδα να αυξάνονται, ο Δημήτρης είναι ένας από τα εκατομμύρια Ελλήνων που έχουν αγανακτήσει και έχουν στρέψει το πρόσωπό τους από τα δύο -πάλαι ποτέ-μεγάλα κόμματα. Όπως φαίνεται όμως, η μητέρα του δε συμφωνεί. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 70χρονη κα Μαρία έχει μείνει πιστή στο ΠΑΣΟΚ και το στηρίζει ευλαβικά από τη πρώτη μέρα ίδρυσης του.

Ο ίδιος, μη συμφωνώντας με τα πιστεύω της μητέρας του αποφάσισε να μην την πάρει μαζί του να ψηφίσει. Το πρωί των εκλογών, φεύγοντας με τη γυναίκα και το παιδί τους από το σπίτι, κλείδωσε τη μητέρα του η οποία είχε ετοιμαστεί με το "πράσινο" ψηφοδέλτιο στο χέρι. Η ηλικιωμένη γυναίκα ούρλιαζε στο παιδί της παρακαλώντας τον να την πάρει μαζί του αλλά ο ίδιος δεν άλλαζε γνώμη. Την άφησε εκεί και πήγε να ψηφίσει. 

Γυρίζοντας σπίτι βρήκε ένα περιπολικό και τη μητέρα του να συνομιλεί με αστυνομικούς .Όπως φαίνεται, η κα Μαρία μέσα στην απελπισία της που δε θα ψήφιζε το κόμμα της καρδιάς της, κάλεσε την αστυνομία καταγγέλλοντας το ίδιο της το παιδί. Οι άνδρες της αστυνομίας του παρέδωσαν την αναφορά με την κατηγορία του "Εγκλεισμού δια της βιας και καταπάτηση πολιτικών δικαιωμάτων" αφού πρώτα τον ανάγκασαν να την πάει ο ίδιος να ψηφίσει.

Ο Αχινιός βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της κας Μαρίας όπου πήρε και τις αποκλειστικές της δηλώσεις: "Εγώ μέχρι να πεθάνω, τον Αντρέα* ε ντον προδώνω". Ο γιος της, φανερά αγανακτισμένος που δεν κατάφερε να σταματήσει ούτε φέτος τη μητέρα του να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σώμα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ έχει πλέον περιοριστεί στις ηλικίες 67-117.

*Εννοεί τον Ανδρέα Παπανδρέου (Τον πατέρα του Γιωργάκη), όχι κάποιον ευρωβουλευτή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια