Mε παρέμβαση δημάρχου έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ (Αποκλειστικό βίντεο)

 Ο νέος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού αποδείχτηκε ζόρικος στις διαπραγματεύσεις αλλά οι πρόεδροι της ομάδας επιστράτευσαν τον μάστερ της πειθούς.

Ένα μήνα πριν καθίσει στο θρόνο στην καρέκλα του δημάρχου, ο Γιάννης Μαστροκούκος επισκέφθηκε την Αμερική για την πανκαλυμνιακή συνάντηση και καλά. Αυτοί που είναι πιο ψαγμένοι όμως, καταλάβαμε πως κάτι πιο σημαντικό κρυβόταν από πίσω. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το νέο δήμαρχο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους, ιδιοκτήτες του μπασκετικού Ολυμπιακού, συνδέει μια χρόνια φιλία και το γεγονός αυτό βοήθησε στην απόκτηση του νέου παίκτη Φιλιπ Πετρούσεφ. Μετά από παράκλησή τους ο κ.Μαστροκούκος, δέχτηκε να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για να πεισθεί ο Σέρβος σέντερ να έρθει στην Ελλάδα. Έχει αποδείξει άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν πως μπορεί να καταρρίψει τα προγνωστικά και να επικρατήσει πανηγυρικά όπως ο Ρόκυ Μπαλμπόα, που τον είχαν του πεταματού αλλά τον πετσόκοψε το γατάκι τον Απόλο Κριντ. 

Το τι ειπώθηκε μεταξύ τους, μόνο οι δυο τους το ξέρουν. Το βέβαιο είναι πως μετά από το δείπνο με το Μαστροκούκο, ο μέχρι πρότινος διστακτικός Πετρούσεφ, μόνο φουστανέλα που δεν έβαλε. Άξιος συνομιλητής αποδείχτηκε και ο έπαρχος Μανώλης Μουσελής, που του έκανε ταχύρυθμα μαθήματα παλιού λαϊκού τραγουδιού, ενώ η αδελφική φιλία των δύο ορθόδοξων λαών της Ελλάδας και της Σερβίας τονίστηκε ιδιαιτέρως από τον μητροπολίτη μας. 

 Σε άλλα νέα, καλά πήγε και η πανκαλυμνιακή συνάντηση, αλλά αυτά είναι να 'χαμε να λέγαμε.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να πανηγυρίζουν, αλλά ο αφανής ήρωας αυτής της ιστορίας, δε θα πάρει ποτέ τα εύσημα που του αναλογούν. 

Μόνο το βίντεο έχει μείνει να πιστοποιεί όλα τα παραπάνω


 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια