Νέο πλοίο με εντολή Κυριάκου για να καλύψει τα δρομολόγιο Κάλυμνος-Σάμος


Τα προεκλογικά του "ρέστα" δίνει ο πρωθυπουργός σε μία αποκάλυψη που θα φέρει επανάσταση στην περιοχή μας. Στην προεκλογική του ομιλία στη Σάμο, ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως το δρομολόγιο που εκτελούσε το "ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ" θα περάσει σε ένα νέο πλοίο που, σε βάθος 5ετίας θα περάσει από την εταιρεία KOULIS LINES, στη διαχείριση και την περιουσία του καλυμνιακού λαού.

Το "ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΑΛΑΤΙΑΝΗ" είναι έτοιμο να έρθει στις θάλασσες μας και θα τσακίσει τον ανταγωνισμό από όπου κι αν προέρχεται. Με ηλικία ούτε 20 ετών, είναι ουσιαστικά ένα πλοίο που περνά την εφηβεία του και έχει όρεξη για ζωή και για άγονη γραμμή. 3 φορές την εβδομάδα θα εκτελεί το δρομολόγιο ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΛΕΡΟΣ-ΛΕΙΨΟΙ-ΠΑΤΜΟΣ-ΑΡΚΟΙ-ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ-ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ, και δύο φορές την εβδομάδα το δρομολόγιο ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΨΕΡΙΜΟΣ-ΠΛΑΤΗ-ΚΑΛΟΛΙΜΝΟΣ-ΠΑΛΙΟΝΗΣΟΣ. Προφανώς το δρομολόγιο για την Αστυπάλαια θα συνεχίσει να εκτελείται από το "ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ".

Κατά την παρουσίαση του πλοίου, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να βρίσκεται στη θέση του οδηγού στο πρώτο του ταξίδι, σε μια συμβολική κίνηση για τους νησιώτες που ξέρουν την αξία του καλού του καπετάνιου. Δεδομένου λοιπόν ότι ο κύριος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στο τιμόνι του σύντομα, βιαστείτε να κόψετε εισιτήριο. Ή και όχι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια