Το δρομολόγιο Κάλυμνος-Μαστιχάρι θα καλύπτει από Νοέμβριο το Oruc Reis


Κίνηση-ΜΑΤ από την πολιτική ηγεσία. 


Οι άσκοπες βόλτες των τουρκικών ερευνητικών και γεωτρύπανων στην περιοχή, φαίνεται πως φθάνουν στο τέλος τους. Αφού όπως φαίνεται δεν καταλαβαίνουν με το καλό, ο Πρωθυπουργός σε συνεργασία με την Περιφέρεια, αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα.

Έτσι, το σεισμογραφικό Oruc Reis καθώς και το γεωτρύπανο Kanuni, εντάσσονται στα σκάφη που θα εκτελούν δρομολόγια σε νησιά της περιφερείας. Θέλετε να κάνετε βόλτες στο Αιγαίο; Τουλάχιστον να κάνετε κάτι χρήσιμο.

Το Κanuni κατα πάσα πιθανότητα θα ανέβει προς το βόρειο Αιγαίο μιας και έχει ήδη αγκυροβολήσει έξω από τη Λήμνο, ενώ το θεαματικό σεισμογραφικό, θα αναλάβει το δρομολόγιο Κάλυμνος-Μαστιχάρι, έως ότου κατασταλάξουν τα πράγματα με την ΑΝΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως η κίνηση αυτή χαιρετίστηκε ενθέρμως από τα αδέρφια μας τους Γερμανούς που ήθελαν να ικανοποιήσουν τα αδέρφια τους, τους Τούρκους. 

Το Oruc Reis φιλοδοξεί να καλύψει και μεγαλύτερες διαδρομές αλλά στο Υπουργείο Άμυνας δεν υπόσχονται τίποτα προς το παρόν. Τα δρομολόγια αναμένεται να αρχίσουν το Νοέμβριο αλλά ήδη έχει δημοσιευτεί το μενού που θα σερβίρεται στο πλοίο. Μερικά από τα εδέσματα είναι: Ερντογάν κεμπάπ, Ιμάμ Πορθητή και κάποιο θερμό επιδόρπιο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια