Πανεπιστήμιο Ρίβεντελ: Ψεύτικη η είδηση του κυκλώνα-Δρομολογείται εγκατάσταση κεραιών 5G.



Με μία σύντομη ανακοίνωση, οι επιστήμονες του πανεπιστημίου Ρίβεντελ στρέφονται εναντίον των μετεωρολόγων της κυβέρνησης που ανακοίνωσαν την επικείμενη έλευση κυκλώνα στην περιοχή.

Υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για την ύπαρξη αερίων μαζών που συντελούν στη δημιουργία τέτοιων καιρικών φαινομένων. Ως εκ τούτου, η προτροπή να παραμείνουμε μέσα στο προσεχές διάστημα, δεν είναι βάσιμη. 


Οι επιστήμονες θεωρούν πως πίσω από τις ψευδείς ειδήσεις κρύβεται η εγκατάσταση των κεραιών 5g που εδώ και καιρό δρομολογείται από τον Βασίλη Θύρες και την συνομοταξία του. Η εγκατάσταση θα γίνει μυστικά ώστε να μην είναι εμφανώς αναγνωρίσιμες ούτε οι κεραίες, αλλά ούτε και η τοποθεσία τους. Η ανακοίνωση των ύποπτων καιρικών φαινομένων στοχεύει στον προσωρινό εγκλεισμό μας, πράγμα που θα εξυπηρετήσει τα προσχεδιασμένα σχέδια που σχεδιάζουν εδώ και χρόνια. Οι πληροφορίες πάντως δείχνουν πως οι επικρατέστερες τοποθεσίες θα είναι στη Χρυσοχεριά, στα Στημένια και τη Βουκχολιά οπότε εκεί συστήνεται οι κάτοικοι να είναι σε επιφυλακή.


Σε πλήρη αντιδιαστολή με τις ψεύτικες ανακοινώσεις, οι φωτογραφίες μαρτυρούν πως- όχι κυκλώνας-αλλά ούτε μελτέμι δεν θα μας αγγίξει το προσεχές διάστημα. Είναι αδύνατο η Κάλυμνος από τον ομφαλό της γης, να μεταφέρθηκε στο "μάτι του κυκλώνα", κάτι το οποίο μελετά και η αξιόλογη κοινότητα των flat-earthers. Την ίδια κατάσταση επιβεβαιώνει και ο μετεωρολογικός σταθμός Άργους, που κάνει λόγο για θερμοκρασίες 25-30 βαθμών και ανέμους εντάσεως ~3 μποφόρ. 

Φωτογραφία φίλου της σελίδας που δεν υποκύπτει σε τρομοκαιρικά φαινόμενα

Το σημαντικό, όπως καταλήγει η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου είναι να μην υπάρξει ούτε εφυσηχασμός ούτε και υπακοή σε μέτρα lock-down. Πρέπει να είμαστε καχύποπτοι για οποιαδήποτε ενέργεια πραγματοποιείται απο δημόσιους ή κρατικούς φορείς που μας θέλουν κοιμισμένους. Οχι στον Ιανό-Οχι στην κυριαρχία του Bill


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια