Ικανοποίηση στο δημαρχείο για την επιτυχία της αλλαγής του καιρού



Μια νίκη προς τη σωστή κατεύθυνση χαρακτήρισε ο δήμαρχος τη βελτίωση του καιρού. Ο Μάιος, που για μια βδομάδα ξεχάστηκε και την είδε "Ιούλιος", επέστρεψε στην κανονικότητα τις τελευταίες δύο ημέρες με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Στο δημαρχείο γνωρίζουν καλά πως η πτώση της θερμοκρασίας σε "βιώσιμα" επίπεδα, δεν ήρθε τυχαία αλλά από ένα μαραθώνιο διαπραγματεύσεων με τις αρμόδιες αρχές. Η αλήθεια είναι πως τα έργα που ετοιμάζει η δημοτική αρχή, έχουν μείνει στα χαρτιά πάει λίγο πίσω αλλά είναι για το γενικότερο καλό. Οι προτεραιότητες που τέθηκαν πρέπει να ικανοποιηθούν και η αλλαγή του καιρού ήταν μία από αυτές.

"Δε θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με οτιδήποτε άλλο αυτή την περίοδο. Η αφόρητη ζέστη επηρέασε όλους του Καλύμνιους και νιώσαμε την ανάγκη να βάλουμε την αντιμετώπισή της στην κορυφή της ατζέντας. Είμαστε σίγουροι πως ο καλυμνιακός λαός θα εκτιμήσει το ότι αφήσαμε τα πάντα για να εστιάσουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας." αναφέρουν κύκλοι του δημαρχείου.

Οι ίδιοι κύκλοι, τόνισαν τις εξοντωτικές διαπραγματεύσεις στις οποίες πρωταγωνίστησε ο δήμαρχος το τελευταίο τριήμερο με στόχο την πτώση της θερμοκρασίας στο νησί. Με συνεχείς συσκέψεις μέσω σκάιπ και με συνομιλητές όπως ο υπουργός περιβάλλοντος, ο Ποσειδώνας και ο Αίολος, καταφέραμε να απολαμβάνουμε σήμερα μια δροσερή μαγιάτικη ημέρα. Χωρίς σκέψεις λοιπόν μπορούμε να βγούμε για βόλτα*, να απολαύσουμε το μπανάκι ή μια μπύρα στο μπαλκόνι.

*Οιβόλτεςπρέπειναγίνονταιμεπροσοχήγιατίοιδρόμοιείναιακόμαερείπιακαιέτσιθαμείνουνόπωςφαίνεται

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια