Αποκλειστικό: Τι γίνεται στη Συκάτη όσο εμείς κοιμόμαστε ήσυχοι


Απίστευτη καταγγελία έφτασε στα γραφεία της σελίδας χθες το απόγευμα. Αν ισχύουν αυτά που αναφέρονται, τότε βρισκόμαστε απέναντι σε έναν τεράστιο κίνδυνο που δύσκολα θα διαχειριστούμε. 


Oι Νεόδμητες εγκαταστάσεις στην πλαγιά της Συκάτης δεν είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον λόγω της δύσκολης προσβασιμότητας αλλά αποκλειστικές πληροφορίες κάνουν λόγο για μυστικό εργαστήριο του ΝΑΤΟ που σχετίζεται με τις νυχτερίδες που φέρονται να υπάρχουν στο βόρειο μέρος του νησιού. Τα δικά μας νυκτόβια ζουν σε σπήλαια των Σκαλίων και της Συκάτης και φέρουν παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά της Κίνας που όπως είναι πλέον γνωστό, μετέφεραν τον ιό στο ανθρώπινο είδος. 

 Ακολουθεί η επιστολή:

"ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ
Αυτές οι εγκαταστάσεις ηταν έτοιμες σε λίγες μόνο εβδομάδες και δρουν με άκρα μυστικότητα. Ακούγεται μάλιστα πως οι ερευνητές έχουν ήδη ενοικιάσει σπίτι από αρχές Μαρτίου πριν ακόμη βγει η ανακοίνωση για το γενικό lockdown. 
To ανησυχητικό όμως αγαπητοί συμπολίτες είναι ότι αυτές οι δομές ενδέχεται να μολύνουν πολλούς κατοίκους εν αγνοία μας, καθώς τα πειραματόζωα θα αλληλεπιδράσουν με ζώα όπως κατσίκες κτλ που ο άνθρωπος έχει επαφή πόσο μάλλον δεκάδες συντοπίτες μας που βγάζουν τα προς το ζην μέσα από την κτηνοτροφία...Και το ερώτημα είναι το εξής θα αφήσουμε να γίνουν αυτές οι δομές, θα αφήσουμε γιά αλλη μια φορά η Κάλυμνος μας να γίνει έρμαιο στα παιχνίδια τρίτων....ΕΛΠΊΖΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ."
 
Ο φίλος απέστειλε και μια φωτογραφία της περιοχής οπότε τα συμπεράσματα είναι δικά σας 


Η σελίδα μας ερεύνησε τις καταγγελίες και η αλήθεια είναι ότι βρέθηκαν ιδιοκτήτες που απέκρυψαν την κατάσταση των διαθέσιμων δωματίων τους πράγμα εξαιρετικά ύποπτο, δεδομένης της υπάρχουσας απαγόρευσης. Θα επανέλθουμε με συμπληρωματική έρευνα αλλά μέχρι τότε ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια