Σε καραντίνα μπήκαν απο μόνες τους Καλυμνιές φοιτήτριες που έφαγαν πάπια Πεκίνου


Σε αποκλεισμό αποφάσισαν να τεθούν από μόνες τους τρεις συμπατριώτισσές μας που σπουδάζουν στην Πάτρα. Τα κορίτσια βρίσκονται εδώ και μία εβδομάδα στο σπίτι στο σπίτι της μίας και αρνούνται να βγουν εάν δεν εξεταστούν από ειδικούς.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό τους περιβάλλον, όλα ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα όταν οι τρεις φίλες αποφάσισαν να μαγειρέψουν κινέζικο (συγκεκριμένα πάπια Πεκίνου). Πήγαν για τα ψώνια τους σε σουπερμάρκετ γνωστής αλυσίδας και ψώνισαν τα απαραίτητα: Σάλτσες ρύζι και φυσικά στήθος πάπιας. Το μαγείρεμα εξελίχθηκε ευχάριστα και όταν κάθισαν να φάνε, καμία δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Πάνω στη συζήτηση γύρω από το τραπέζι, αναφέρθηκε και η παγκόσμια ανησυχία σχετικά με τον κορωνοϊό και την πιθανότητα να προσβάλει και την Ελλάδα. Δεν ήταν όλες ενήμερες και όταν συνειδητοποίησαν ότι το αυτό που μαγείρεψαν και έφαγαν μπορεί να θεωρηθεί ύποπτο, ξέσπασε πανικός. Η συνταγή ήταν κινέζικη και παρ' όλο που τα υλικά ήταν ελληνικά, ποιος τους έλεγε ότι ο ύπουλος ιός δεν θα έβρισκε τον τρόπο; Και σαν να μην έφταναν αυτά, συνόδεψαν το φαγητό τους με μπύρες Κορόνα. Σαν να τα 'θελαν και τα 'παθαν.

Οι τρεις φίλες αποφάσισαν να κλειστούν μόνες τους στο σπίτι και να μη βγουν έξω για το δημόσιο καλό. Παρ' όλα τα καθησυχαστικά λόγια των γιατρών ότι δεν μπορεί να προσεβλήθησαν από τον ιό λόγω μιας κινέζικης συνταγής, εκείνες είναι αποφασισμένες να φτάσουν ως το τέλος. Εν τω μεταξύ, ετοιμάζεται ειδικό κλιμάκιο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών ώστε να πάει στην πολυκατοικία (η οποία έχει εκκενωθεί) και να εξετάσει τις τρεις φοιτήτριες.

Οι ενδείξεις πάντως δεν είναι καλές καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από αυτές έχουν συμπτώματα κοιλόπονου και δυσεντερίας (όλη τη βδομάδα βέβαια την έβγαλαν με γαριδάκια, αλλά κανείς δε μπορεί να είναι βέβαιος).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια