Τα ζώδια για το 2020 από τη Λίτσα Μητέρα



Η κ.Λίτσα Μητέρα, αποκλειστική αστρολόγος του Αχινιού, ετοίμασε έναν οδηγό για το 2020, με λίγα λόγια για κάθε ζώδιο ώστε να ξεκινήσουν οι Καλύμνιοι με την καλύτερη βοήθεια το νέο έτος.




Γεια σας φίλες και φίλοι του Αχινιού της Καλύμνου. Το 2019 μας άφησε, και ας πάει στο καλό γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά, σχεδόν για όλους. Οι προβλέψεις μας άγγιξαν το 100% και αυτό θα γίνει και το 2020. Δύσκολη χρονιά και αυτή που έρχεται, αλλά όλα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Ας δούμε τις προβλέψεις για καθέναν ξεχωριστά:

 Κριός

Με καλή διάθεση μπαίνει για σας το νέο έτος. Προσέξτε τη διατροφή σας γιατί εύκολα μπορεί κανείς να ξεφύγει. Το ένα φοινίκι φέρνει τ' άλλο, και όταν θα καταλάβετε ότι το μπλουζί αρχίζει να στενεύει, θα είναι πολύ αργά. Αποφύγετε ταξίδια στα βόρεια του νησιού για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και φροντίστε ώστε η σχέση με το έτερόν σας πρόβατο να κρατήσει μια ισορροπία.
Ταύρος

Οι ταύροι μας είναι από τους ευνοημένους του πρώτου τριμήνου. Όσοι είπατε τα κάλαντα έχετε ένα έξτρα βοήθημα για τη νέα χρονιά. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει ανησυχία στα αισθηματικά που ίσως οδηγήσουν σε λάθος προξενιά. Όσοι είστε γεννημένοι στο Χωριό και στα Βασιλικά αποφύγετε πολλά έξοδα σε τυχερά παιχνίδια. Από τα μέσα Γενάρη μια καλή προοπτική ανοίγεται στα επαγγελματικά γι αυτό μη βιαστείτε να φύγετε. Εκεί είναι το Ντάργουιν, δε φεύγει.

Δίδυμοι
Η νέα πανσέληνος επηρεάζει άμεσα τα διδυμάκια και φέρνει φουρτούνες σε οικονομικά και επαγγελματικά. Υπομονή και όλο και κάποιος γνωστός στο δημαρχείο θα βοηθήσει. Ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο ευνοεί τις σχέσεις και δημιουργεί νέες προοπτικές με Ζυγούς, Ιχθύες και Χταπόδια. Όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε με πλοίο προσέξτε καλά την παρέα που θα έχετε μαζί σας.

Καρκίνος
Όσοι βγήκατε πολύ τις γιορτές, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε το κουτσομπολιό που σας περιβάλλει. Τα καρκινάκια, αν και χαβαλετζίδικα, πολλές φορές ξεφεύγουν και ξεχνούν το σπίτι. Δε σας έφτανε το Fuego, το Οναρ και το Επείγον, θέλατε και Xplode? Η υγεία σας θα είναι σε ευαίσθητη φάση γι αυτό αποφύγετε μανίτους, χορταρικά και κράμπενα φύλλα. 
Λέων




Μια απρόσμενη έκπληξη από το εξωτερικό (πιθανότατα από την Κω) έρχεται να συνταράξει το οικογενειακό σας περιβάλλον. Από τα μέσα Φεβρουαρίου τα πράγματα θα ισορροπήσουν με τον ανάδρομο Δία. Στα επαγγελματικά ανοίγονται νέοι ορίζοντες γι αυτό αν σκοπεύετε να επεκταθείτε, να μην το κάνετε καλύτερα. Κατά διαστήματα μία βόλτα στην πλατεία κάνει καλό αλλά τολμήστε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, έτσι για την ανανέωση




Παρθένος
Με ευχάριστες ειδήσεις μπαίνει το νέο έτος αλλά στα ερωτικά υπάρχει ανομβρία. Εξετάστε τις πιθανότητες το ταίρι σας να μην είναι το ιδανικό και θυμηθείτε ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, όχι μόνο στο Βαθύ. Απολαύστε τις χειμωνιάτικες μέρες στο σπίτι με παρέα, αλλά αποφύγετε Αιγόκερους και Ιχθύες από τον Άγιο Νικόλα. Τέλη Ιανουαρίου, μια ξαφνική εγκυμοσύνη θα προκύψει σε όσους είστε γεννημένοι τον Ιούνιο. 

Ζυγός
Ένα απρόσμενο συμβάν θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας. Μην ανησυχείτε όμως, θα είναι σίγουρα θετικό. Ή αρνητικό. Το νέο έτος μπαίνει δυναμικά, με αύξηση των εσόδων αλλά και των..κιλών. Μάλλον δε ζυγίσατε καλά τα φαγητά των Χριστουγέννων. Με τις γιορτές σας έχει πιάσει μια ευχάριστη διάθεση και όρεξη για τραγούδι, αλλά καλύτερα κάποιοι να λέτε μόνο τα κάλαντα και καλά 'ναι. 


Σκορπιός
Μπορεί να περάσατε οικογενειακά τις γιορτές αλλά μια μοναχική διαφυγή όλοι την ζητάμε. Θερμάνετε τις σχέσεις σας με το άλλο φύλο με μία έξοδο σε ένα γραφικό ταβερνάκι της παραλίας. Όσοι έχετε συγγενείς στην Κω, Τέλενδο, Λέρο ή άλλες χώρες του εξωτερικού ετοιμαστείτε για απρόσμενες βίζιτες. Περιορίστε τα έξοδα αλλά μη δίνετε λογαριασμό σε κανέναν.
Τοξότης
Με την είσοδο στο νέο έτος, τα προβλήματα δε σταματούν να σας ακολουθούν όπως οι πλημμύρες τη βροχή στην Κάλυμνο. Υπομονή και συγκέντρωση στους στόχους σας που θα αρχίσουν να επιτυγχάνονται με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό. Διανύετε την πιο ερωτική σας περίοδο άλλα αυτό δε σημαίνει να το παρακάνετε. Οι φουκαϊνες δε θέλουν πολύ για να πάρουν μπρος.
Αιγόκερως
Το επόμενο διάστημα οι Αιγόκεροι θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες κυρίως λόγω του καιρού που κάνει δύσκολη τη βοσκή. Η πανσέληνος του Ιανουαρίου βοηθά όσους είστε γεννημένοι στα δυτικά προάστια ενώ οι υπόλοιποι θα περιμένετε λίγο αργότερα όταν ο Άρης μπει στον Υδροχόο και φύγουν οι Ιχθείς. Η βόλτα για φαγητό συνίσταται αλλά η νυχτερινή έξοδος όχι. Δε ξέρετε ποιους θα συναντήσετε.

Υδροχόος
Το τρίγωνο Ποσειδώνα-Άρη-Πόθιας, βρίσκεται πάνω σας και φέρνει όλες αυτές τις πλημμύρες που αγαπάμε. Τα νεύρα δεν λείπουν αφού με τόση υγρασία, δε βρίσκετε ανάπαυση από το κρύωμα. Πάντως μια επίσκεψη στο νοσοκομείο θα κάνει καλό και θα βοηθήσει σε νέες γνωριμίες, αισθηματικές και μη. Τυχεροί αριθμοί: 2-3-56-12- 23,09
Ιχθύες
Οι υποχρεώσεις των γιορτών σας άφησαν με κενό στα οικονομικά αφού, το πορτοφόλι σας-παράλληλα με τον Παλιαζή-έκανε υπερωρίες. Παρ όλα αυτά η διάθεση για καλοπέραση θα υπάρχει, γι αυτό ένα τριήμερο σε κάποιο σαλέ στο χιονοδρομικό κέντρο στο Αργος είναι μια οικονομική λύση. Προσέξτε τι σχέσεις με Τοξότες από την Πόθια και φροντίστε πάντα να βάζετε άρωμα για να μη μυρίζετε ψαρίλα.






Καλή χρονιά σε όλους τους Καλύμνιους του κόσμου και ευτυχισμένο το 2020! Θα είμαστε σύντομα κοντά με νέες έγκυρες προβλέψεις.   

                                                                                                             Λίτσα Μητέρα
                                                                                                     Πτυχιούχος Αστρολόγος
                                                                                                     Παν/μιου Μπαγκλαντές

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια