Ύποπτοι θάνατοι ατόμων που δεν κοινοποίησαν το "γράμμα του Αγίου Νεκταρίου"


Δύο μέχρι στιγμής οι καταγεγραμμένοι θάνατοι ενώ αμέτρητες είναι οι περιπτώσεις όπου χτύπησε η κακοτυχία σε αυτούς που δεν κοινοποίησαν την περιβόητη επιστολή.

Η περιβόητη "επιστολή του Αγίου Νεκταρίου" έρχεται στην επικαιρότητα κάθε χρόνο γύρω στην εορτή της μνήμης του εδώ και χρόνια. Δηλαδή, εδώ και δεκαετίες, απλώς την τελευταία δεκαετία ο Άγιος φρόντισε να την ποστάρει στα σόσιαλ μίντια με αποτέλεσμα να γίνει viral. Η επιστολή που γράφτηκε το 1995 (και προφανώς μεταφέρθηκε σε ψηφιακή μορφή μετά από χρόνια), φέρνει καλοτυχία σε όποιον τη διαβάσει και τη διαδώσει αλλά μαύρες κατάρες στους εγωπαθείς που τη διαβάζουν και δεν κάνουν ένα κλικ για κοινοποίηση.

 Πολλοί είναι οι δύσπιστοι που διαβάζοντας το γράμμα θα πουν "καλά, τι βλακεία έχει βαρέσει τον κόσμο" αλλά τα γεγονότα δείχνουν άλλα. Πέρα από τους ύποπτους θανάτους που αποδεδειγμένα σχετίζονται με άτομα που αγνόησαν την επιστολή, υπάρχουν και ανεξήγητες περιπτώσεις κακοτυχίας στο νησί μας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ακολουθούν παρακάτω.
  • Μια 60χρονη από τον Άγιο Χαράραμπο που δεν κοινοποίησε την επιστολή, δεν έχει σταυρώσει νούμερο στο ΚΙΝΟ από τότε.
  • Ο κύριος Παναγιώτης το κοινοποίησε μόνο σε 3 γνωστούς του και μετά από μία εβδομάδα, η γυναίκα του τον άφησε για κάποιον κυνηγό
  • Το σπίτι της Άννας από τα Βασιλικά γέμισε μυρμήγκια.
  • Ο γιος του Παντελή από το Βαθύ, έγινε ξαφνικά Παναθηναϊκός
Το εν λόγω κείμενο κυκλοφορεί με διάφορες παραλλαγές και παρόλο που δεν είναι πλέον σε έντυπη μορφή, έχει καταφέρει να διατηρήσει τις αποκρυφιστικές ιδιότητές της.

Ο Αχινιός βρήκε τη συγκεκριμένη επιστολή και με κάθε επιφύλαξη συστήνει να ΜΗΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.



«Άγιε μου Νεκτάριε, πιστεύω σε σένα. Παρακαλούμε στείλε υγεία, χαρά και ευτυχία στην οικογένειά μας. Ο Άγιος Νεκτάριος είναι Γιατρός και γιατρεύει αρρώστιες. Αυτό το γράμμα γράφτηκε στις 3/10/1995 και πρέπει να κάνει το γύρω του κόσμου. Μην το πετάς, θα σου κάνει κακό. Ο Άγιος Νεκτάριος θα σε ανταμείψει σε 45 ημέρες. Γράψε το γράμμα 43 φορές και στείλ’ το σε γνωστά και άγνωστα πρόσωπα. Η κυρία Παπαδοπούλου το έσχισε και έχασε το παιδί της. Ο κύριος Ρίκος το έγραψε και κέρδισε το λαχείο του. Πολλοί που το έγραψαν ανταμείφθηκαν. Άγιε Νεκτάριε πιστεύω σε σένα. Υγεία, χαρά και ευτυχία δώσε μου.
Αυτό το χαρτί έχει σταλεί σε σένα για καλή τύχη. Το γνήσιο αντίγραφο είναι στην Αγγλία. Έχει κάνει το γύρω του κόσμου 5 φορές. Τώρα η τύχη έχει σταλθεί σε σένα. θα πάρεις καλή τύχη μέσα σε 4 μέρες μετά που θα λάβεις το γράμμα. Πρέπει να το στείλεις σε άλλους, δεν είναι αστείο, θα το στείλεις ταχυδρομικώς. Στείλε αντίγραφο σε ανθρώπους που νομίζεις ότι χρειάζονται τύχη. Μη στείλεις χρήματα διότι η μοίρα δεν έχει τιμή. Μην κρατήσεις αυτό το γράμμα. Δεν πρέπει να μείνει στα χέρια πάνω από 50 μέρες. Ένας υπάλληλος αεροπορίας πήρε 7.000.000 λίρες και τα έχασε επειδή έσπασε την αλυσίδα. Ενώ στις Φιλιππίνες κάποιος έχασε τη γυναίκα του 6 ημέρες μετά αφού κράτησε την κυκλοφορία του γράμματος. Ωστόσο πριν το θάνατό της είχε κερδίσει το λαχείο 5.000.000, τα λεφτά μεταβιβάστηκαν στον άνδρα τις μέρες μετά που αποφάσισε να ταχυδρομήσει την επιστολή. Παρακαλώ στείλε 20 αντίγραφα του γράμματος και δες τι γίνεται σε 4 μέρες.
Η αλυσίδα-παιχνίδι ήρθε από την Βενεζουέλα και γράφτηκε από κάποιον ιεραπόστολο. Πρόσεξε τα ακόλουθα. Κάποιος πήρε την επιστολή το 1999 και είπε στη γραμματέα του να του κάνει 20 αντίγραφα και να τα ταχυδρομήσει. Λίγες μέρες μετά κέρδισε στο λαχείο 2.000.000 δολάρια. Κάποιος άλλος πήρε την επιστολή και την ξέχασε. Την είχε στα χέρια του πάνω από 96 μέρες. Έχασε την δουλειά του.- Αργότερα βρήκε την επιστολή και την ταχυδρόμησε και βρήκε μια πολύ καλύτερη δουλειά. Κάποιος πήρε την επιστολή και δεν πίστεψε. Την πέταξε 9 μέρες μετά πέθανε. Παρακαλώ μην στείλεις λεφτά. Παρακαλώ μην το αγνοήσεις.»


ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια