Για συνέδριο σατανιστών γέμισαν οι δρόμοι με σταυρούς και Χ


Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι του μυστηρίου γύρω από την ξαφνική εμφάνιση των σταυρών ή των Χ στους δρόμους του νησιού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στην Κάλυμνο διοργανώνεται το 4ο πανελλήνιο συνέδριο σατανιστών στα μέσα του Σεπτεμβρίου, μια περίοδος που αστρολογικά είναι ευνοϊκή.



Το συνέδριο είναι σχεδιασμένο να συμπίπτει με την πανσέληνο της 14/9 που πέφτει και Σάββατο οπότε την κάνει ακόμα πιο σημαντική. Την περίοδο αυτή, το Κάστρο του Χωριού, της Χρυσοχεριάς και του Καστελιού θα ευθυγραμιστούν με τη σελήνη και αυτό κάνει το νησί μας μεγάλη πηγή αστροενέργειας. Η διοργάνωση γίνεται με συνεργασία των συλλόγων παγανιστών, μάγων και σατανιστών.

Όσον αφορά τους τελευταίους, έχουν σχηματίσει τα πιο ιδιαίτερα σημάδια. Έχουν χρώμα και διαφορετικό σχήμα και φημολογείται πως είναι 5. Παρακάτω βλέπετε έναν από αυτούς:


Όπως βλέπουμε στο παρακάτω σχήμα, αν ενωθούν τα σημάδια αυτά στο χάρτη της Καλύμνου, σχηματίζουν ένα αστέρι (ή μια πεντάλφα-όπως το πάρει κανείς). Το πέμπτο σημείο ακόμα δεν έχει βρεθεί, αλλα υπολογίζεται πως είναι στο δρόμο Πόθιας-Βαθέως.

Πάνω στα ειδικά σημάδια θα μπουν οι αρχιμάγιστροι που κρατώντας ζωντανές νυχτερίδες θα λένε τα ξόρκια στη δική τους διάλεκτο, όπως αναφέρει η κυρία Ειρήνη:
"Στη μέση του δρόμου κάεται ο μαγος και λέει τα ικά του. Η άλλη που θέλει α δέσει το γαμπρό ή τη νύφη κάεται απέναντι με τη νυχτικιά ντης και τα χέρια σηκωμένα. Και 'ε μπρέπει α βλεφαρίσει ούτε μια φορά αλλιώς 'ε θα ψάσουσι τα λόγια. Εγώ τα ξέρω 'φτα γιατί η γειτόνισσα μου κάνει μάγια χρόνια τώρα. Ηφερε το μάγο 'που την Αθήνα και μέσα σε τρεις μήνες ηπάντρεψε και τους δυο της χαραμοφάηδες"
Είναι γεγονός πάντως πως τις τελευταίες μέρες παρατηρούνται μυστηριώδεις εξαφανίσεις κοτόπουλων από κοτέτσια του νησιού. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ που αναφέρει πως στα σημεία που υπάρχει το Χ, θα υπάρξουν θυσίες λευκών κοτόπουλων (το λευκό κάνει τα μάγια, τα άλλα δεν πιάνουν) και σαμιομύτθων.

Οι αποκρυφιστικές τελετές θα πραγματοποιούνται τα μεσάνυχτα και οι διοργανωτές προσκαλούν όλον τον κόσμο να βγει να παρακολουθήσει και να εγγραφεί στους συλλόγους. Εναλλακτικά για πληροφορίες στο www.oksapodos.sat

Επιμέλεια ρεπορτάζ: Αστερίας 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια