ΕΠΙΣΗΜΟ: Υπνωτισμένο κρατάει το νησί ο μάγος Σανκάρα για να τον προσκαλούμε κάθε χρόνο



Sankara No3: Η επιστροφή

Σε λίγες μέρες υποδεχόμαστε για άλλη μια φορά τον μάγο Sankara που, όπως φαίνεται, λατρεύουμε να μισούμε. Ο πασίγνωστος μάγιστρος με το επιβλητικό και γεμάτο μαγεία βλέμμα του, έρχεται να μας μαγέψει με τα μαγικά του σε μια μαγευτική παράσταση. Φυσικά αναμένεται υποδοχή ανάλογη της περσινής, όταν οι αφίσες του είχαν μαυρίσει (από το κακό τους σύμφωνα με πηγές) λόγω της ανίερης παρουσίας του στο νησί.

Πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται πώς του επετράπη ξανά να δώσει παράσταση στην Κάλυμνο, από τη στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι επικαλείται απόκοσμες δυνάμεις για να επιτύχει τις μαγγανείες του. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που σε βάζει να διαλέξεις ένα τραπουλόχαρτο και αφού πει τα μυστικά του λόγια, βρίσκει αυτό που είχες επιλέξει. Αυτό και άλλα παρόμοια περιστατικά έχουν κάνει τον καθηγητή κ. Ξορκίδη να πιστεύει ότι ο Σανκάρα* έχει υπνωτίσει το κοινό της Καλύμνου εδώ και καιρό.

"Κάποιοι είχαν γλιτώσει από τον πρώτο υπνωτισμό αλλά πέρυσι το έργο του τελειοποιήθηκε" αναφέρει ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Χόγκουαρτς της Αγγλίας. "Ο Σανκάρα χρησιμοποίησε κάποιες λέξεις οι οποίες όταν ειπωθούν με τη σωστή σειρά μπορούν να υπνωτίσουν κάποιον και να λειτουργεί ως υποχείριό του". Ο κ. Ξορκίδης θεωρεί πως όσοι έφυγαν από την παράσταση, είπαν τα μαγικά λόγια στους γνωστούς τους και ασυναίσθητα τους έκαναν να υπακούν τον υποχθόνιο μάγο.

Το αποτέλεσμα είναι πως ο Σανκάρα ήρθε για να μείνει και δε θα ησυχάσει αν δε μας υπνωτίσει όλους.

*Το Σανκάρα είναι συντομογραφία του: Σατανιασμένος ΑΝυπάκουος ΚΑταραμένος ΡΑψωδός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια