Επιδοτούμενοι απο το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας οι δημοτικοί σύμβουλοι που ξεπερνούν τα 20 χρόνια υπηρεσίας


Μια οικονομική ανάσα για τους δεινοσαύρους της πολιτικής προσφέρει το μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Σε συνεργασία με το πρόγραμμα προστασίας αρχαιοτήτων της ευρωπαϊκής ένωσης, το μουσείο αναγνωρίζει τη συμβολή των παλαιότερων δημοτικών συμβούλων στη διαμόρφωση των δήμων ανά τις δεκαετίες.

To πρόγραμμα Dinosaures de la communauté της ευρωπαϊκής ένωσης από το 1999 στηρίζει όσους επί δεκαετίες προσφέρουν έργο στις τοπικές κοινωνίες. Φέτος λοιπόν, η επιτροπή αποφάσισε να στραφεί προς τους δημοτικούς συμβούλους και συγκεκριμένα σε όσους έχουν παρουσία στα κοινά, από τότε που ο Αντρέας τα μοίραζε σαν μαρουλόφυλλα. Η επιδότηση θα κυμαίνεται στα 1000-1200 ευρώ, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για το έργο τους προς όφελος του εαυτού τους και της κοινωνίας.

Όσον αφορά το δήμο μας, αρκετοί είναι εκείνοι που πληρούν τα κριτήρια με πάνω από δύο δεκαετίες στα "έδρανα" του δημοτικού συμβουλίου και καθοριστική συμβολή σε όλα τα έργα και τα σκάνδαλα που κατά καιρούς βγαίνουν στη δημοσιότητα. Εν όψει των δημοτικών εκλογών, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Ηράκλειο αφιερώνει ημερίδα με τίτλο "Καρεκλόσαυροι: Το είδος που δε θα εξαφανιστεί ποτέ"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια