Επίτιμος καπετάνιος θα ανακυρυχθεί ο Α.Τσίπρας στα εγκαίνια της ΑΕΝ


Ακόμα μια διάκριση για τον πρωθυπουργό μας.



Την ύψιστη τιμή του να γίνει ο πρώτος πλοίαρχος της νέας ΑΕΝ της Καλύμνου θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αναμένεται στο νησί για τα εγκαίνια της σχολής. Μετά το περσινό φαγοπότι την περσινή του επίσκεψη, ουσιαστικά έβαλε μπρος τις διαδικασίες για την έναρξη της ακαδημίας στο νησί και αυτό δεν το ξεχνάει ο δήμος μας. Κύκλοι του δημαρχείου έκαναν την αποκάλυψη σε τοπική εφημερίδα και το μόνο που μένει είναι να δούμε τον Αλέξη να γίνεται καπετάνιος και επισήμως.

Σε μια εκδήλωση που θα τα έχει όλα, ο επίτιμος Καλύμνιος πρωθυπουργός, θα παραλάβει το επίτιμο πτυχίο του πλοιάρχου (και όχι ανθυποπλοιάρχου όπως οι υπόλοιποι σπουδαστές) από το δήμαρχο ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη κίνηση. "Η ανακύρυξή του ως επίτιμου πλοιάρχου είναι το επιστέγασμα μιας σχέσης συνεργασίας και αλληλοανταπόδοσης του καλυμνιακού λαού με τον κ.Τσίπρα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές και καλές θάλασσες στα μπάρκα που έρχονται"ανέφερε ο κ. Γαλουζής.

Ο κ.Τσίπρας δήλωσε ευτυχισμένος για το επερχόμενο πτυχίο του και ανυπομονεί να κυβερνήσει το πρώτο του πλοίο μετά την επιτυχημένη διακυβέρνηση της χώρας μας. Το μόνο εμπόδιο βέβαια για την τυπική άδεια πλοιάρχου είναι να αποκτήσει και το lower στα αγγλικά, κάτι που δεσμεύτηκε να γίνει σύντομα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια