Αναβάλλονται οι αγώνες της ΕΑΚΑ και της CBA λόγω φασίνας στο κλειστό γήπεδο


Τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή οπότε και αναμένεται να έχουν φύγει οι αναθυμιάσεις από το ΑJAX.
Με μια ξαφνική ειδοποίηση, οι υπεύθυνοι του κλειστού γηπέδου μπάσκετ, ενημερώνουν τις ομάδες του νησιού πως οι προγραμματισμένοι αγώνες τους θα πρέπει να αναβληθούν καθώς έχει κανονιστεί γενική φασίνα στο κτίριο. Η καθαριότητα περιλαμβάνει σφουγγάρισμα (με το καλό το φάρμακο), σκούπισμα , πέταμα σκουπιδιών, ξεσκόνισμα και καθαρισμό των σπασμένων τζαμιών.

Τα συμβούλια των ομάδων αντέδρασαν έντονα σε αυτή την-άνευ προηγουμένου-κίνηση, αλλά ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους των καθαριστών πως δεν μπορεί να γίνει κάτι για να αλλάξει αυτό και θα πρέπει να συνεργαστούν. Είναι γεγονός πως οι συνεχείς εκδρομές των σχολείων στο γήπεδο έχουν επιδεινώσει την κατάσταση. Επιπλέον, ο δύσκολος προγραμματισμός και η αδυναμία των καθαριστών να βρουν μια κοινή ώρα εκτός των αγώνων, τους έφεραν στη λύση της αναβολής των παιχνιδιών.

Όσον αφορά την διαθεσιμότητα του κλειστού γυμναστηρίου, οι υπάλληλοι υποσχέθηκαν πως θα είναι έτοιμο τη Δευτέρα, ίσως και την Κυριακή, αν ρεματίζει καλά και στεγνώσει το παρκέ από τη χλωρίνη. Μέχρι τότε, για όσους επιθυμούν να αθληθούν, τα καφενεία θα παραμείνουν ανοιχτά για ολοήμερα τουρνουά μπιλότας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια