Στο περιθώριο άφησαν το Νικολιό οι συμμαθητές του επειδή λέει "σαΐτα" τον στούκα


Ο μικρός μαθητής μετανιωμένος απολογείται μέσω της σελίδας μας και υπόσχεται να μην το ξανακάνει.


Μόνος του έχει μείνει εδώ και λίγες μέρες ο μικρός Νικόλας-μαθητής στο Μανιάειο-αφού η παρέα του, όπως υποστηρίζει, τον έχει περιορίσει. Ο λόγος είναι ένα ατυχές συμβάν με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Τα περισσότερα αγόρια συνηθίζουν την ώρα του διαλείμματος (και όχι μόνο), να φτιάχνουν στούκες και να επιδίδονται σε διαγωνισμούς για το ποιος πάει πιο μακριά. Αυτό έκανε και η παρέα των πέντε παιδιών σε εκείνο το διάλειμμα. Οι μικροί μαθητές, άρχισαν να πετούν τα προσωπικά τους δημιουργήματα από τη μία άκρη της αίθουσας στην άλλη και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν.

Ο μικρός Νικόλας ήταν εκεί και ετοιμαζόταν να πετάξει τον δικό του στούκα όταν είπε κάτι για το οποίο μετανιώνει οικτρά: " Τώρα θα δείτε μια σαΐτα!" και πέταξε μακριά τον στούκα του. Οι συμμαθητές του αρχικά δεν αντέδρασαν πιθανότατα γιατί δεν άκουσαν, ή δεν ήθελαν να πιστέψουν αυτό που άκουσαν από το συμμαθητή τους. Δυστυχώς όμως ο Νικόλας θα επαναλάμβανε το λάθος του. Όταν είδε ότι ο στούκας του ξεπέρασε όλους τους προηγούμενους, φώναξε περήφανα: "Σας το 'πα, αυτή η σαΐτα δεν παλεύεται. Την ήβρα σε ένα βίντεο στο Γιουτούμπ!" 

Η αντίδραση των συμμαθητών του ήταν άμεση. "Ποια σαΐτα ρε, κουτσούφια θα σουμαεύεις;" φέρεται να είπε ένας εκ των φίλων του. Ο Νικόλας προσπάθησε να τους εξηγήσει πως έτσι είχε μάθει να το λέει, αλλά ήταν ήδη αργά. Τα παιδιά άλλαξαν στάση και απομακρύνθηκαν από το φίλο τους αφού ήταν σαν να μην τον ήξεραν. Εδώ και λίγες μέρες, κρατούν αποστάσεις και δεν δέχονται καμία απολογία γι αυτό και το Νικολιό επικοινώνησε με τον Αχινιό για να παρακαλέσει τους φίλους του να τον συγχωρήσουν. "Δεν πρόκειται να το ξαναπώ έτσι. Η σαΐτα είναι μία και είναι ξύλινη. Εύχομαι να το ξεχάσουν όλοι και να πετάμε ξανά τους στούκες μας στην τάξη"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια