Το κάστρο του Χωριού θα εξαφανίσει ο μάγος Σανκάρα

'Ενα τολμηρό σόου υπόσχεται ο γνωστός μάγος Σανκάρα, σε όσους τον παρακολουθήσουν σε λίγες μέρες στο θεατράκι του Χωριού. Εκτός από τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα, τα αναστενάρια και την κατάποση σπαθιών και άλλων αντικειμένων, ο δημοφιλής μένταλιστ ετοιμάζει κάτι που μόνο ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ έχει επιχειρήσει.

Η εξαφάνιση ενός κτιρίου, αποτελεί την κορύφωση για τα σόου των μεγάλων μάγων τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, όταν πρόκειται για έναν ολόκληρο οικισμό, ένα τέτοιο εγχείρημα αγγίζει τα όρια του αδυνάτου. Κάτι τέτοιο όμως δεν πτοεί τον Σανκάρα, που έχει βάλει στόχο να εξαφανίσει το κάστρο μπροστά στα μάτια των θεατών. Όπως ανέφερε ο ίδιος: "Δε θα μείνει τίποτα, παρά μόνο πέτρες και θυμάρια".

Ο τρόπος που θα επιτευχθεί αυτό, είναι φυσικά το μυστικό της υπόθεσης-κάτι που ούτε οι ίδιοι οι συνεργάτες του γνωρίζουν. Το σίγουρο είναι πως και μόνο στη σκέψη της εξαφάνισης, δημιουργούνται ανησυχίες. Θα τα καταφέρει; Και αν ναι, θα μπορέσει να το επαναφέρει ή θα φέρει πίσω το μισό; Και αν δεν το επιστρέψει, τι θα φωταγωγήσουμε τώρα που έρχονται εκλογές; Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να πτοεί τον δημοφιλή μάγο που σε λίγες μέρες θα επιχειρήσει να δώσει την πιο τολμηρή παράσταση της καριέρας του.

Πάντως όσον αφορά την εξαφάνιση, είχε προταθεί στον Σανκάρα να εξαφανίσει ένα από τους ανεμόμυλους στη Χρυσοχεριά, κάτι που τελικά απορρίφθηκε λόγω του περίπλοκου ιδιωτικού καθεστώτος έπειτα από παρέμβαση της πολεοδομίας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια