Από την Τέλενδο έχει καταγωγή ο πρίγκιπας Κάρολος



Σημαντικές πληροφορίες έφερε στο φως η παρουσία του πρίγκιπα Καρόλου στο νησί της Τελένδου. Ο διάδοχος του θρόνου και η Καμίλα σύντροφός του, πέρασαν ένα διήμερο μακριά από τα μάτια της δημοσιότητας στο γραφικό νησί του Αιγαίου. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γοητευτικός πρίγκιπας μένει εκεί αφού-αν και incognito-είχε γίνει και στο παρελθόν αντιληπτός να σουλατσάρει με τα δίχαλα στα πλακόστρωτα.


Χρόνια τώρα οι φήμες για την καταγωγή του οργιάζουν στο νησί καθώς εκτός από την αγάπη του γι την Τέλενδο, ο Κάρολος φέρει και σημαντικά φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά παρόμοια με των Τελενδιανών.

Σύμφωνα με τον ιστορικό-δημοσιογράφο Petyr Baelish, οι ελληνικές ρίζες του Φιλίππου (πατέρα του Καρόλου), φτάνουν μέχρι την Τέλενδο σε βάθος δύο αιώνων. Η έρευνα αναφέρει το όνομα ενός ψαρά, του Σακελλάρη Πουλλά, που κατά πάσα πιθανότητα ήταν ο προ-προπάππους του πρίγκιπα. Άλλωστε, σε αυτόν αποδίδεται και το όνομα του Καρόλου το οποίο είναι μετάφραση του Charles ή Charlie (συντόμευση του Σακελλάρη)


Από την ανάλυση των χαρακτηριστικών του προσώπου του, προκύπτει πως ταιριάζει κατά 76% με Τελενδιανό. Το παρακάτω σχεδιάγραμμα παρουσιάζει αναλυτικά τα δεδομένα



Αλήθεια ή όχι, το γεγονός είναι πως ο γαλαζοαίματος Τελενδιανός, λατρεύει το νησί και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του κτήματος στο οποίο θα χτιστεί το εξοχικό του. Η Τέλενδος ενδεχομένως θα αποτελέσει τον τόπο μόνιμης κατοικίας, αφού η πιθανότητα να στεφθεί βασιλιάς απομακρύνεται, όσο η μαμά του ζει και βασιλεύει (στην κυριολεξία).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια