Σε απόγνωση οι καταναλωτές με την εξάντληση των μπουφάν παρκά

Σήμερα το πρωί πωλήθηκε το τελευταίο μπουφάν τύπου παρκά του νησιού φέρνοντας τους  καταναλωτές σε κατάσταση πανικού.  
Για όσους (κακώς) δεν τα γνωρίζουν, αναφερόμαστε στα μακριά μπουφάν που έρχονται σε διάφορα χρώματα και έχουν τη χαρακτηριστική κουκούλα του Εσκιμώου (φυσικά εμείς δε μένουμε σε ιγκλού, αλλά αν το επιτάξει η μόδα, θα γίνει και αυτό).
 Σε ανακοίνωση του, ο εμπορικός σύλλογος κάνει λόγο για αδυναμία κάλυψης των αναγκών των καταναλωτών όσον αφορά τα συγκεκριμένα μπουφάν, μιας και η μεγάλη ζήτησή τους έφερε την μη αναμενόμενη εξάντληση των αποθεμάτων.
Εν ολίγοις, δεν υπάρχει ούτε δείγμα από τα αγαπημένα μπουφάν των Καλυμνίων, ούτε σε ανδρικό ούτε σε γυναικείο. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αλλά δεν λείπουν και οι εντάσεις μεταξύ των πωλητών και των εξαγριωμένων πελατών. Με τα Χριστούγεννα προ των πυλών, όλοι θέλουν να είναι εμφανίσιμοι στις εξόδους τους και στην εκκλησία και τα συγκεκριμένα μπουφάν εγγυώνται αυτό ακριβώς. Η παρούσα κατάσταση πάντως δεν αφήνει και πολλά περιθώρια, αφού θα αναγκάσει πολλούς να βάλουν κανονικά μπουφάν και να βγουν έξω με λιγότερο στυλ από τους υπόλοιπους. 
Με το 76% του πληθυσμού να διαθέτει τα εν λόγω πανωφόρια, αν βγεις και φοράς κάτι άλλο θα γίνεις αυτομάτως αντικείμενο σχολιασμού. Κάτι τέτοιο αντικατοπτρίζεται και στο γκάλοπ της ιστοσελίδας μας που δείχνει τη μανία που επικρατεί την τελευταία περίοδο για τα παρκά. 




Όπως φαίνεται στα αποτελέσματα της έρευνας, ο κόσμος είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα προκειμένου να αποκτήσει το παρκά που του αναλογεί. Πολλοί είναι αυτοί που δε θα βγουν αν δεν είναι ντυμένοι καταλλήλως και αυτό ίσως έχει αντίκτυπο στην καταναλωτική κίνηση των εορτών. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια