Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το Αιγαίο TV η Μ.Παντελάκη


Με μια μικρή ανακοίνωση, το ΑΙΓΑΙΟ TV αποχαιρέτησε χθες τη γνωστή δημοσιογράφο Ματούλα Παντελάκη, η οποία επιφυλάσσεται, όπως αναφέρεται, να διευκρινίσει τους λόγους αποχώρησής της. Οι εικασίες από χθες δίνουν και παίρνουν,
αλλά η αλήθεια είναι γνωστή στους περισσότερους. Για όσους παρακολουθούν τον διαγωνισμό MasterChef στο Star, η αποχώρηση της κ.Παντελάκη από το κανάλι του νησιού ήταν αναμενόμενη μιας και η συμμετοχή της στο παιχνίδι απαιτεί την μόνιμη παρουσία της στην Αθήνα.

Για όσους δεν παρακολουθούν, η Ματούλα συμμετέχει εδώ και ένα μήνα περίπου στο Masterchef και η αλήθεια είναι πως η πορεία της μέχρι τώρα κρίνεται άκρως θετική. Με πείσμα και αγάπη για τη μαγειρική, έχει καταφέρει έως τώρα να φτάσει μέχρι τους 16 κορυφαίους και οι δοκιμασίες όλο και δυσκολεύουν. Προκειμένου να στηρίξει τη δεύτερή της αγάπη μετά τη δημοσιογραφία, πήρε την απόφαση να αφήσει το κανάλι και να επικεντρωθεί στο διαγωνισμό-ως ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και το ρεπορτάζ.

Πάντως μετά το πέρας του διαγωνισμού και εφόσον δεν έχει προκύψει κάποια σοβαρή πρόταση στον κλάδο της μαγειρικής, θα αρχίσουν οι συζητήσεις με κανάλια της Αθήνας και του εξωτερικού. Σύμφωνα με την εφημερίδα Μεσημεριανή, επικρατέστερη επιλογή της κ.Παντελάκη θα είναι το CNN Greece. H σελιδα μας της εύχεται καλή επιτυχία στο masterchef και καλη συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας της.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια