Χάρτης με τις παραλίες για όσους δεν είναι έτοιμοι για Μασούρι


Έναν ιδιαίτερο χάρτη έφτιαξαν δύο φίλοι του νησιού προκειμένου να βοηθήσουν όσους θέλουν να απολαύσουν την θάλασσα, αλλά μερικά επιπλέον κιλά στέκονται εμπόδιο. Ο Γρηγόρης και η Μαίρη, επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί μας και
έχουν αγαπήσει τόσο την άγρια ομορφιά του, όσο και τη φιλοξενία των κατοίκων. Θέλοντας να προσφέρουν κάτι και οι ίδιοι στην Κάλυμνο, έφτιαξαν τον οδηγό "Οι δικές μας παραλίες".
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα χάρτη του νησιού με παραλίες που προσφέρονται για όσες και όσους δεν έχουν ακόμα αποκτήσει το σώμα του Ντάνου ή της Κολιδά.
"Όπως μας βλέπεις δεν έχουμε και τα καλύτερα κορμιά" λέει αστειευόμενη η Μαίρη στη συνάντησή μας. "Θεωρούμε πως πολλοί επισκέπτες θα προτιμήσουν πιο απομονωμένες παραλίες από το Μασούρι και τον Πλατύ Γιαλό και είναι καλό να υπάρχει ένας χάρτης όπου θα είναι συγκεντρωμένες οι τοποθεσίες τους." Ο Γρηγόρης προσθέτει: "Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να απολαμβάνεις την παραλία χωρίς να ρουφιέσαι μέσα"

Ο οδηγός περιλαμβάνει όλων των ειδών τις παραλίες, από τις κοντινές μέχρι τις πιο δυσπρόσιτες και παρέχει όλες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες στον επισκέπτη. Όποιος αγοράσει τον οδηγό, θα βρει συνολικά 68(!) παραλίες με μήκος από 3 μέτρα και πάνω, οι οποίες δε συγκαταλέγονται στις δημοφιλείς του νησιού, αλλά δεν παύουν να έχουν εξωτική ομορφιά, κρυστάλλινα νερά και φυσικά απομόνωση.

Προς το παρόν, ο οδηγός κυκλοφορεί σε τουριστικά καταστήματα της Πόθιας και της περιφέρειας ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από μια εφαρμογή android. Προμηθευτείτε τον και χαρείτε το καλοκαίρι




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια