Παρουσία του Θ. Κολοκοτρώνη θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 25ης Μαρτίου


Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί και στην ερχόμενη παρέλαση το νησί μας, αφού μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην 7η Μαρτίου, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αποδέχθηκε την πρόταση του δήμου, ώστε να παρευρεθεί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.


Ο κορυφαίος οπλαρχηγός της επανάστασης έκρινε θετική τη φιλοξενία του Προκόπη Παυλόπουλου και αποφάσισε να παραστεί στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις για την υποδοχή του και όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια καθώς ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι ο αυστηρότερος κριτής. Πέρα από τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για το ρόλο του στην επανάσταση κατά των Τούρκων, οι υπεύθυνοι καλούνται να επιμεληθούν τη διαμονή και το διατροφικό του πρόγραμμα.

Η προχωρημένη ηλικία του "Γέρου του Μοριά", απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και τα σφάλματα δε συγχωρούνται. Το γεγονός και μόνο ότι αποφασίζει να μετακινηθεί από το Κολοκοτρωνίτσι για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια, αυξάνει την ευθύνη του δήμου μας. Στις εξέδρες θα στηθεί ειδικό κουβούκλιο για την προστασία του ενώ μεγαλειώδης αναμένεται να είναι και η παρέλαση.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από την παρουσία των ενόπλων δυνάμεων της περιοχής, πρέπει να θεωρείται σίγουρη και η παρέλαση των βετεράνων της επανάστασης του 1821.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια