Αλισφακιά καπνίζει αποκλειστικά ο Αρτέμης Σώρρας


Ο μεγάλος εθνικός μας ευεργέτης αποκάλυψε το μικρό του πάθος που έχει σχέση και με το νησί μας...

Πρόκειται για το πρόσωπο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και όχι μόνο αφού με τα χρήματα που έχει, είναι έτοιμος να αποπληρώσει το χρέος της Ελλάδας. Ο Αρτέμης Σώρρας είναι το next best θίνγκ μετά το Βλάσση Τσάκα που έσωσε τον Παναθηναϊκό και απ' ότι φαίνεται έχει στενές σχέσεις με την Κάλυμνο.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις που έδωσε αυτή τη βδομάδα, o τρισεκατομμυριούχος Έλληνας μίλησε για τις διατροφικές του συνήθειες, που όπως είναι αναμενόμενο έχουν ως βάση το αρχαιοελληνικό διαιτολόγιο. Από μέλανα ζωμό μέχρι φρέσκο σιτάρι και από νέκταρ μέχρι αγριογούρουνο, όλη του η διατροφή πηγάζει από εκείνη των προγόνων μας. Όσον αφορά το κάπνισμα πάντως, ο σωτήρας μας παραδέχθηκε πως είναι το μόνο του πάθος, όμως φροντίζει ακόμα και εκεί να βάζει αρχαιοελληνικό πλαίσιo.

"Μόνο αλισφακιά φίλε,  το άγριο φασκόμηλο βρίσκεται στα βουνά της πατρίδας μας από την εποχή που ο Ερμής έβοσκε τα πρόβατά του" λέει με υπερηφάνεια. Eξ άλλου οι ευεργετικές ιδιότητες της ψημένης αλισφακιάς είναι γνωστές σε όλον τον κόσμο και ο Αρτέμης το γνωρίζει αυτό. "Εχω φίλους από την Κάλυμνο που μου στέλνουν τακτικά για να μη ξεμένω. Σύμφωνα με επιγραφές, η αλισφακιά καπνίζονταν συνεχώς στο μαντείο της Δωδώνης και βλέπεις τι πολιτισμό έφτιαξαν οι αρχαίοι με τους χρησμούς των μαντείων", αναφέρει.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια