Ήρθαν και στην Κάλυμνο οι μοντέρνες μπλούζες για ζευγάρια



Στο νησί που η λατρεία του συντρόφου ξεπερνάει τη θρησκευτική, ήρθαν επιτέλους οι εμφανίσεις που κάνουν πάταγο σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Τον τελευταίο καιρό, είναι της μόδας οι φωτογραφίες με συντρόφους που φορούν ταιριαστά μπλουζάκια, ζακέτες κτλ. Αυτές οι εμφανίσεις δείχνουν την αφοσίωση του ζευγαριού αλλά κυρίως βάζουν φρένο σε επίδοξους διεκδικητές. Κάλιο αργά παρά ποτέ, ήρθε η ώρα και η Κάλυμνος να μπει στο κλίμα της εποχής και από 14 Φεβρουαρίου τα ζευγάρια του νησιού θα μπορούν να κυκλοφορούν με ταιριαστά φούτερ.

Την αρχή έκανε ο παλιαζής, ενώ πλέον θα μπορεί κανείς να τα βρει και σε επιλεγμένα κινέζικα καταστήματα, σε διάφορα χρώματα και σχέδια και μάλιστα για κάθε εποχή. Η ποικιλία είναι τεράστια όμως και στις εκφράσεις που έχουν οι εμφανίσεις και φυσικά ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των καλυμνίων εραστών. Παρακάτω ακολουθούν κάποια δείγματα.




Εξαντλήθηκαν ήδη και επανακυκλοφορουν τα "Χαρά μου", "Παιϊ μου", "Θυσαυρέ μου" και "Λουλούδι μου"

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Υπέροχες μπλούζες για ζευγάρια μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fashionmix.gr. Τα σχέδια και οι επιλογές είναι πάρα πολλά και μπορείτε να το χαρίσετε ως δώρο στην αγαπημένη σας για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες πλιο τίποτις...