ΣΟΚ: Έπαιξε και έχασε τη γυναίκα του στα ζάρια!


Σε αναμμένα κάρβουνα είναι εδώ και μέρες η οικογένεια του συμπολίτη μας, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες έφτασε να παίξει μέχρι και τη γυναίκα του στα ζάρια. Ο 55χρονος οδηγός τρίκυκλου που συνηθίζει να το "κουνάει" αυτές τις
μέρες, περνούσε μια περίοδο ανελέητης γκίνιας που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει αρκετά περιουσιακά στοιχεία.

Η οικογένειά του έμεινε άναυδη όταν, γυρίζοντας από τη δουλειά, ανακοίνωσε στη γυναίκα του ότι θα έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά της και να μετακομίσει στο σπίτι ενός άλλου άνδρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις η λογική δεν έχει καμία βάση και η σύζυγος προσπαθούσε ακόμα να καταλάβει τι είχε γίνει. Όπως της αποκάλυψε αργότερα, είχε αναγκαστεί να την ποντάρει με στόχο να πάρει πίσω την προηγούμενη ζημιά. "Άμα θέλεις α ρεφάρεις, α παίξεις τη γυναίκα σου για να ρτεις στα ίσσα." φέρεται να είπε ο αντίπαλος παίκτης. Όπως φαίνεται όμως, τα ζάρια είχαν άλλη άποψη. Με τα "ασσόδυα" και "ντόρτια" να πέφτουν το ένα μετά το άλλο, η τεράστια απώλεια που θα ακολουθούσε ήταν θέμα χρόνου.

Ο Αχινιός προσπάθησε να επικοινωνήσει με την οικογένεια του 58χρονου μεταφορέα, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Ωστόσο σύμφωνα με το κοντινό τους περιβάλλον και τις φουκαΐνες της περιοχής, οι φωνές στο σπίτι έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ενώ η σύζυγος-βραβείο εδώ και δυο ημέρες έχει μετακομίσει στο σπίτι του άνδρα που κέρδισε. Πάντως άγνωστο παραμένει έως τώρα το αν θα κατατεθούν μηνύσεις για το παράνομο αυτό "πάρε-δώσε" που έχει σκανδαλίσει το νησί.

Η ιστορία όμως δεν είναι όσο απλή φαίνεται. Με την πρωτοφανή αδιαφορία της συζύγου, όσο περνούν οι μέρες, τόσο ενισχύονται οι φήμες για προσυμφωνημένο σχέδιο εκείνης και του μεταφορέα-νικητή ώστε να μετακομίσει στο σπίτι του. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για χρόνιο δεσμό των δύο και για ύποπτα ξεπορτίσματα και νυχτερινές συναντήσεις στα στενά. Μένει λοιπόν να δούμε αν πρόκειται για ένα από τα παράλογα του τζόγου ή για ένα οργανωμένο σχέδιο μεταξύ δύο εραστών.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Πες πλιο τίποτις...