Στοίχημα για το αν θα προσγειωθεί ή όχι το αεροπλάνο


Αντικείμενο στοιχηματισμού έχει γίνει το τελευταίο διάστημα το νησί μας και συγκεκριμένα, το αεροδρόμιο.
Από την  πρώτη μέρα της λειτουργίας του, δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες το αεροπλάνο απέτυχε να προσγειωθεί. Οι ισχυροί άνεμοι που αναπτύσσονται στην περιοχή του αεροδρομίου αναγκάζουν συχνά-πυκνά τους πιλότους να επιστρέφουν στην Αθήνα φέρνοντας αμέτρητη ταλαιπωρία στους επιβάτες.

Ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη κατάσταση και με το νέο του παιχνίδι "Παμε Κάλυμνο" μετατρέπει την ταλαιπωρία σε διασκέδαση. Ο παίκτης θα μπορεί να στοιχηματίζει-μέσα από την προσωπική του εμπειρία ή βλέποντας τα δελτία καιρού-για το αν θα προσγειωθεί ή όχι το αεροπλάνο αλλά και άλλα ενδιαφέροντα ενδεχόμενα. Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα στοιχήματα που θα προσφέρονται από το "Πάμε Κάλυμνο"


  • 1-Χ-2 : Το κλασσικό. "1" για το αν θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο, "2" για την περίπτωση να επιστρέψει στην Αθήνα και "Χ" για το ενδεχόμενο να του επιτραπεί να  "κάτσει" στην Κω.
  • Under-Over: Εδώ επιλέγεις για τον αριθμό των γύρων που θα κάνει πάνω από την Κάλυμνο πριν προσγειωθεί. Δηλαδή Πάνω ή Κάτω από 2,5 σβούρες.
  • Ακριβές αποτέλεσμα: Για όσους πιστεύουν ότι θα βρουν τον ακριβή αριθμό γύρων. 
  • Ημίχρονο/Τελικό: Τις μέρες που έχει διπλή πτήση μπορείς να παίξεις και για τις δύο μαζί αυξάνοντας σημαντικά τα κέρδη σου.


Τα νέα κουπόνια έχουν αρχίσει ήδη να διατίθενται στα πρακτορεία της χώρας, ενώ ετοιμάζεται και η on-line και live έκδοση στην διαδικτυακή πλατφόρμα του ΟΠΑΠ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια