Αυξάνονται οι οπαδοί του ΟΦΗ στην Κάλυμνο με την έξαρση της κρητικής μουσικής


Και μάλιστα έχουν κινήσει διαδικασίες για την ίδρυση συνδέσμου φιλάθλων.

Χρόνια τώρα η αγάπη των Καλυμνίων για την κρητική μουσική εκδηλώνεται φανατικά, σε σημείο που πολλές φορές υπερκαλύπτει την παραδοσιακή καλυμνιακή μουσική. Οι Καλύμνιοι λατρεύουν την Κρήτη, τους Κρήτες, τα όπλα και την παράδοσή τους και αισθάνονται αδελφοποιημένοι μαζί τους (πράγμα παράξενο, αφού οι περισσότεροι κάτοικοι της μεγαλονήσου δε ξέρουν ούτε που πέφτει το νησί μας).

Η λατρεία αυτή φαίνεται να έχει επεκταθεί και στον αθλητισμό, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές οι Καλύμνιοι οπαδοί του ΟΦΗ αυξάνονται εκθετικά, καταλαμβάνοντας αυτή τη στιγμή το 12% των οπαδών του νησιού. Αυτό σημαίνει πως 800 περίπου Καλύμνιοι στηρίζουν αποκλειστικά την ομάδα του ΟΦΗ ξεπερνώντας τους ΑΕΚτζήδες που είναι 743 και τους ΠΑΟΚτζήδες που είναι 1.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η έναρξη λειτουργίας του κέντρου των φίλων της κρητικής ομάδας που θα στεγάζεται σε κτήριο 140τ.μ στον Πάνορμο. Ο Σύνδεσμος Οφηζήδων Καλύμνου (Σ.Ο.Κ) θα παρέχει έκπτωση στα εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας αλλά και στις αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΦΗ. Aκόμα, στις προσφορές που θα απολαμβάνουν οι φίλοι της ομάδας συμπεριλαμβάνονται και δωρεάν εισιτήρια για τις συναυλίες του Θέμελη Πιζάνια και του Μικέ Κυράννη 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια