Ινδιάνο μάγο προσκάλεσε ο δήμαρχος για να φέρει βροχή στην Κάλυμνο


Υπερφυσικές δυνάμεις επιστρατεύει ο δήμος προκειμένου να έρθει η βροχή στο νησί μας. Με το χειμώνα να έχει μπει και επίσημα και τις βροχές να απουσιάζουν αισθητά, η μόνη λύση κρύβεται στους ιθαγενείς της
Βορείου Αμερικής. Είναι γνωστό ότι κάποιες φυλές των ιθαγενών της Αμερικής διαθέτουν ιδιαίτερες ικανότητες σε σημείο που μπορούν να προκαλέσουν ποικίλα καιρικά φαινόμενα. Φυσικά, η ιδέα να έρθει βροχή επειδή χόρεψε ένας Ινδιάνος φαίνεται ουτοπική, αλλά η δημοτική αρχή θεωρεί πως πρέπει να εξαντληθούν και οι παραμικρές πιθανότητες.

Το τελευταίο διάστημα επικρατεί ανησυχία κυρίως από γεωργούς που περιμένουν τις "καλές" βροχές εδώ και μήνες. Η παραγωγή έχει πάει πίσω, οι Πακιστανοί δεν πουλούν ομπρέλες και ο "εμπορικός" έχει στεγνώσει για τα καλά. Η θετική απάντηση του Ινδιάνου μάγου ήρθε σαν βάλσαμο και όλοι πλέον έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο "χορό της βροχής". Σύμφωνα με έρευνες της σελίδας μας, ο χορός αυτός απαιτεί τόσο τη συμμετοχή του αυτόχθονα μάγου, όσο και των κατοίκων της περιοχής στην οποία επιθυμείται η βροχή.

Έτσι, σε λίγες ημέρες θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε ένα πρωτόγνωρο θέαμα στην κεντρική πλατεία, με τον ινδιάνο στο κέντρο και όσους κατοίκους θέλουν, γύρω-γύρω. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα φτερό μαύρης γαλοπούλας που είναι απαραίτητο για το χορό ενώ από την πλευρά του, ο σαμάνος ζήτησε ένα τσουβάλι ξερά φύλλα συκιάς, 5 κιλά λάδι καλύμνικο και δύο αρσενικά ρίφια του βουνού. (Η σχετική ανακοίνωση θα δημοσιευτεί από ώρα σε ώρα με περισσότερες λεπτομέρειες). Σύμφωνα με τον ίδιο, οι βροχή θα έρθει το πολύ σε 5-7 ημέρες οπότε την επόμενη εβδομάδα το αργότερο, ο χειμώνας θα μπει για τα καλά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια