"H παλιά μου καταριέται καλύτερα ΄πο τη δικιά σου" (νέο tv show)


Μια νέα εκπομπή του AIGAIO TV αναμένεται να δώσει ενδιαφέρον στα απογεύματα των Καλυμνίων. Μπορεί ο τίτλος να παραπέμπει στη γνωστή εκπομπή μαγειρικής του ΑΝΤ1, αλλά το αντικείμενο διαφέρει κατά πολύ. 
Ουσιαστικά πρόκειται για μια εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου όπου ζευγάρια (και κατ' επέκτασιν, τα σόγια τους) συζητούν για τα προβλήματα της σχέσης τους,  αντιπαρατίθενται δημόσια και ζητούν τη συμβουλή των τηλεθεατών. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την αντιπαράθεση έχουν, όπως μαρτυρά και ο τίτλος της εκπομπής, οι γιαγιάδες.

H φράση "Του παιδιού μου το παιδί, δυο φορές παιδί μου" έχει τέλεια εφαρμογή στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό σόου. Οι γιαγιάδες και πόσο μάλλον οι Καλυμνιές, έχουν ιδιαίτερη σχέση με τα εγγόνια τους και είναι έτοιμες να τα υπερασπιστούν με κόστος. Αυτό εκμεταλλεύονται οι παραγωγοί της εκπομπής, που είναι σίγουροι πως οι κατάρες θα "δίνουν και θα παίρνουν" ανεβάζοντας στα ύψη τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι γνωστό εξ άλλου πως οι Καλυμνιές διαθέτουν αξιοσημείωτη ευρηματικότητα όσον αφορά τις κατάρες και είμαστε έτοιμοι να δούμε live στο πλατώ του AIGAIO TV τις παλιάες να υπερασπίζονται τα καμάρια τους εκτοξεύοντας κάθε λογής κατάρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια