Στην Παλιόνησσο "έγραφε" σήμερα η τροχαία


Στα πιο απίθανα μέρη έχουν στηθεί οι αστυνομικοί της τροχαίας, που εδώ και ένα μήνα έχουν φέρει την αναστάτωση στους δρόμους του νησιού. Μάθετε τις επόμενες "στάσεις" τους.

Μέχρι την Παλιόνησσο έφτασε η χάρη της αστυνομίας, που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των μοτοσικλετιστών και όχι μόνο. Τις πρωινές ώρες, οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού αναστατώθηκαν από το όχημα της τροχαίας που είχε παρκάρει έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Πέτρου, με τους δύο αστυνομικούς να σταματούν οποιοδήποτε όχημα περνούσε από εκεί. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, η τροχαία έγραψε ένα Datsun χωρίς πινακίδες, δύο παπάκια (@@), ένα εγκαταλελειμμένο φορτηγό και ένα ποδήλατο που ήταν παρκαρισμένο παρανόμως. Παρά την έντονη παρουσία τους όμως, οι αστυνόμοι έτυχαν της φιλοξενίας των κατοίκων, που τους κέρασαν αυγά, ξερά σύκα και κατσίκα κοτσινιστή.

Η περιπέτειες των ανθρώπων της τροχαίας όμως δε σταματούν εδώ. Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες, τις επόμενες μέρες θα ενταθούν οι έλεγχοι στις περιοχές: Σκάλια, Βουτσάνι, Tέλενδος, Νερά και Προφήτης Ηλίας, οπότε συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή σε όσους σκοπεύουν να περάσουν από εκεί. Το κλιμάκιο, αναμένεται να μείνει για αρκετό ακόμα διάστημα και ενδεχομένως να μονιμοποιηθεί αφού η παρανομία στο νησί (που δημιουργείται κυρίως από οικονομικούς λόγους), έχει φύγει εκτός ελέγχου.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι του Άργους, χθες το απόγευμα εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό στο χωριό, προκειμένου να συλληφθούν τρεις ταραξίες ηλικίας 15-16 ετών που οδηγούσαν χωρίς πινακίδες υπό την επήρεια κοακόλας. Τελικά οι άνδρες της ομάδας Ζ, αρκέστηκαν στην επίπληξη, δεδομένου ότι οι μικροί εγκληματίες είναι ανήλικοι και υποσχέθηκαν να μην το ξανακάνουν. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια