Χαρτονομίσματα "μονόπολης" δέχεται πλέον το ομώνυμο καφέ-μπαρ στην Πόθια


Η επιβολή του capital control στις τράπεζες, φαίνεται πως δεν επηρέασε τις νυχτερινές εξόδους στο νησί μας. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν πρωτοβουλίες όπως αυτή που πήρε το cafe-cocktail bar Μonopoly. Σε μια επαναστατική κίνηση, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αποφάσισαν
να δεχτούν χρήματα του γνωστού παιχνιδιού "Monopoly" από τους πελάτες, περνώντας έτσι σε μια νέα εποχή στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές.

"Αν είναι να το κάνεις, καν'το σωστά"  μας είπε ο Γιώργος, ένας εκ των ιδιοκτητών αναφερόμενος στο γεγονός ότι μόνο το όνομα "Μonopoly" δεν αρκεί. "Από τότε που ανοίξαμε το μαγαζί υπήρχε η σκέψη να συνδυαστεί το όνομα με το επιτραπέζιο παιχνίδι και τώρα έχουμε αυτή την ευκαιρία" συνέχισε.
Όπως μας εξομολογείται, όλα είναι αποτέλεσμα μιας παρεξήγησης που συνέβη το χειμώνα με έναν πελάτη. Ο κύριος αυτός, ήθελε με το ζόρι να πληρώσει με χαρτονόμισμα της μονόπολης, υποστηρίζοντας ότι εφόσον το μαγαζί έχει το συγκεκριμένο όνομα, είναι αυτονόητο να γίνονται δεκτά τα αντίστοιχα χαρτονομίσματα. Η παρεξήγηση λύθηκε αλλά η ιδέα είχε μπει στους ιδιοκτήτες.

Επιπλέον, ο Γιάννης μας αποκάλυψε ότι εκτός της πληρωμής με χρήματα μονόπολης, γίνεται και χρήση των καρτών Eντολής και Aπόφασης. Οι κάρτες, προσφέρονται στους πελάτες σε τυχαία χρονικά διαστήματα ανάλογα με την -καλή ή κακή- παρουσία τους στο μαγαζί και τις επιλογές τους στα ποτά. Η εφαρμογή του νέου συστήματος έχει ήδη ξεκινήσει στο "Μοnopoly" και παρακάτω θα δείτε δύο από τις κάρτες που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν οι επισκέπτες του μαγαζιού.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια