Στην Κάλυμνο κλείνει την προεκλογική περιοδεία του ΒΥΖ.ΑΝ ο Κων/νος Κατακουζηνός


Ο γνωστός βυζαντινολόγος αποφάσισε να δώσει από το νησί μας το τελευταίο προεκλογικό του μήνυμα. Την Παρασκευή στις 8 μ.μ η κεντρική ομιλία στην πλατεία.
Ο προεκλογικός πυρετός κορυφώνεται, με τους πολιτικούς αρχηγούς να επιλέγουν περιοχές με παραδοσιακή στήριξη στα κόμματά τους για τις τελευταίες ομιλίες. Για τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, η Κάλυμνος έχει εξέχουσα σημασία (δείτε εδώ), λόγω των σταθερών αξιών, τη στήριξη της παράδοσης αλλά και των αξιόλογων κατοίκων. Εδώ λοιπόν αποφάσισε να κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος της Βυζαντινής Αναγέννησης.

Η ομιλία θα πλαισιώνεται από διαδραστικές εκδηλώσεις, παζάρια και άλλα παραδοσιακά δρώμενα, ως μία πρόγευση των προνομίων που θα φέρει η επερχόμενη κυβέρνηση. Κυριότερα σημεία του κυβερνητικού προγράμματος του ΒΥΖ.ΑΝ είναι:


  1. Κατάργηση ηλεκτρικού ρεύματος και παροχή φωτιστικού (τύπου λουξ) σε 300.000 οικογένειες
  2. Κατάργηση βενζινοκίνητων/πετρελαιοκίνητων οχημάτων.
  3. Επαναφορά της μοιχείας σε ποινικό αδίκημα
  4. Κατάργηση της ξενόφερτης σαγιονάρας και επιβολή ελληνικών σανδαλίων
  5. Kαθιέρωση της εορτής Κων/νου & Ελένης ως επίσημης εθνικής αργίας
  6. Επαναφορά της μοναρχίας
  7. Κατάργηση κινητών τηλεφώνων ηλεκτρονικών συσκευών και του διαδικτύου
Φυσικά, είναι αυτονόητο πως στο πλάι του κ.Κατακουζηνού, θα βρεθεί και ο Καλύμνιος υποψήφιος της Βυζαντινής Αναγέννησης. Το ΒΥΖ.ΑΝ σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις λαμβάνει ποσοστά της τάξεως του 2-2.5% οπότε η είσοδός του στη βουλή είναι εξαιρετικά πιθανή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια