Σεκιουριτάδες για να αντικαταστήσουν τα μηχανήματα αναζητά το Ταχυδρομείο


Η προκήρυξη για δύο θέσεις εργασίας εκδόθηκε χτες στο Υποκατάστημα Καλύμνου. Δείτε τις απαιτήσεις για όσους προσέλθουν για συνέντευξη.

Η κατάσταση στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ Καλύμνου έχει ξεφύγει, κυρίως μετά τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις που εκτόξευσαν την επισκεψιμότητά του κατακόρυφα. Όλα ξεκίνησαν βέβαια με την διακοπή της λειτουργίας των μηχανημάτων με τα χαρτάκια προτεραιότητας, που δημιούργησε αναστάτωση και μικροεντάσεις μεταξύ των πελατών του καταστήματος. Όπως μαρτυρούν οι υπάλληλοι, οι φωνές και τα παράπονα είναι καθημερινότητα πλέον και η επιβολή της τάξης έχει καταστεί αναγκαία.
Μέχρι να φτιαχτούν τα μηχανήματα η διοίκηση του υποκαταστήματος αναζητά δύο άντρες (μπράβους) με "γερά νεύρα" και αντοχές που θα εγγυώνται την ασφάλεια των υπαλλήλων και την βέλτιστη εξυπηρέτηση. Παρακάτω βλέπετε την ανακοίνωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.




Να σημειωθεί ότι, τα ΕΛ.ΤΑ δεν είναι κλαμπ. Ως εκ τούτου, η μεροληψία υπέρ των εμφανίσιμων γυναικών δε θα γίνεται αποδεκτή και ενδείξεις δωροδοκίας θα επιφέρουν ποινικές διώξεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια