Λακ που πάει την υγρασία "περίπατο" λανσάρει ο Χαρινός (+φωτο)


Την επανάσταση στο χώρο του hair-styling έρχεται να κάνει ο κ.Χαρινός, γνωστός για τα καινοτόμα υλικά του και ιδιαιτέρως για τον πόλεμο κατά της υγρασίας. Μέχρι τώρα η επιχείρηση ασχολούνταν με δομικά υλικά αλλά
πλέον ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Η εταιρεία ετοιμάζεται να πρωτοπορήσει δημιουργώντας μία λακ μαλλιών βασισμένη σε ειδική σύνθεση ώστε να δρα κατά της υγρασίας. Όπως δήλωσε στον Αχινιό ο κ.Χαρινός, οι παραγγελίες έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία ενώ είναι δεδομένη και η επέκταση σε αγορές του εξωτερικού.

Τα νέα βέβαια δεν είναι καλά μόνο για τους Έλληνες επιχειρηματίες, αλλά και για όλες τις γυναίκες αφού η υγρασία παύει πλέον να είναι πρόβλημα για τα μαλλιά. Μία φόρμουλα από υδρόφοβες μικρο-ίνες αποτελεί το λόγο που η συγκεκριμένη λακ ξεχωρίζει από τις άλλες. Τέρμα στο μαλλί αφάνα και στις μπούκλες που "πέφτουν"- η Χαριλάκ έχει βρεί τη λύση. Ο Αχινιός επισκέφθηκε τους ιδιοκτήτες της επιχείρισης και ρώτησε περισσότερα για το νέο προϊόν:

Οι Καλυμνιές προσέχουν την εμφάνισή τους;
Και Βέβαια. Οι Καλυμνιές θέλουν να είναι περιποιημένες συνέχεια, είτε πάνε στην πλατεία είτε πάνε στον μπακάλη. Δεν υπάρχει διαφορά.

Θα έχει απήχηση ένα προϊόν σαν την Xαριλάκ;
Δεν υπάρχει αμφιβολία. Όταν είσαι σε νησί, δε μπορείς να ξεφύγεις από την υγρασία. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, σχεδόν μέρα -παρά μέρα πέφτει το αγιάζι. Μέχρι να βγεις από το αμάξι να περπατήσεις στο Domus έχει χαλάσει το μαλλί. Για να μην πω για τους γάμους. Εκεί η κατάσταση είναι δράμα.

Πως δρά πάνω στα μαλλιά;
Οι υδρόφοβες μικρο-ίνες της Χαριλάκ, με το που έρχονται σε επαφή με την τρίχα, δημιουργούν ένα προστατευτικό στρώμα που απωθεί την υγρασία. Μπορώ να σας πω ότι θα κάνετε μπάνιο στη θάλασσα και όταν βγαίνετε έξω θα έχετε μαλλί κομμωτηρίου.

Έχουν ενδιαφερθεί άλλοι για προώθηση;
Υπάρχουν αρκετές προτάσεις και από άλλα νησιά που έχουν πρόβλημα με την υγρασία, όπως η Κως. Προς το παρόν θα περιμένουμε την ανταπόκριση της Καλύμνου και μετά βλέπουμε


Η σελίδα μας εξασφάλισε τη φωτογραφία της πολυαναμενόμενης λακ η οποία αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία μέσα στις επόμενες ημέρες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια