Τα ζώδια των Καλυμνίων για το καλοκαίρι 2015





Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, έχουμε περάσει τα μισά του καλοκαιριού και όπως κάθε χρόνο βρισκόμαστε στον Αχινιό της Καλύμνου για να συζητήσουμε για τα άστρα και πώς αυτά επηρεάζουν τη ζωή μας στο νησί και όχι μόνο. Ας δούμε αναλυτικά:


Κριός
Το καλοκαίρι ξεκίνησε καλά για τα κριάρια μας και αναμένεται να πάει καλύτερα, αφού τώρα "σηκώνονται" και οι προβατίνες. Ανησυχίες και μικροεντάσεις θα απασχολήσουν το ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μη ξεχνάτε όμως το βασικό κανόνα: "Αν δε μας καλέσουν στο δικό τους γάμο, δεν τους καλούμε στο δικό μας". Όσοι είστε στην  Κάλυμνο, αποφύγετε τις βόλτες στον Εμποριό γιατί θα σας πειράξει ο καιρός. Και τα ξαδέρφια σας για τα κληρονομικά.






Ταύρος
Η έλευση συγγενών από το εξωτερικό θα κάνει άνω κάτω το σπίτι. Είπαμε να βγαίνουμε άλλα όχι και έτσι. Οι δουλειές δε θα γίνουν μόνες τους. Πάρτε πρωτοβουλίες σε εργασιακά αλλά και αισθηματικά αλλά κόψτε τα πέρα-δώθε στην πλατεία που, ποτέ δεν κάνουν καλό. Όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη θα κερδίσετε το τζόκερ







Δίδυμοι
Τα διδυμάκια θέλετε να βγαίνετε (όχι απαραίτητα μαζί) , αλλά η τράπεζα δε συμφωνεί μαζί σας. Αντ' αυτού εκμεταλλευθείτε τον καλό καιρό και επισκεφθείτε συγγενείς και φίλους να σας τραπεζώσουν. Εσείς βάλτε τη διάθεση και αυτοί ας βάλουν το φαΐ. Στα αισθηματικά υπάρχει βελτίωση μετά την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου, όταν θα πιάσουν τόπο οι φήμες που διαδώσατε. 





Καρκίνος
Τα καρκινάκια μας μπορεί να έχουν μια δυσάρεστη έκπληξη από θέμα υγείας. Καλού-κακού ελαττώστε την κοπανιστή· και σκέτο το καρπούζι είναι μια χαρά. Ζητήστε βοήθεια αν χρειάζεστε, θα κάνει τους άλλους να νιώσουν ότι τους εμπιστεύεστε και θα μάθετε ευκολότερα τα καυτά νέα της γειτονιάς. Από 5/8 ο Δίας μπαίνει στις Μυρτιές και θα υπάρξουν εξελίξεις στα επαγγελματικά.





Λέων
Ο ανάδρομος Ερμής μπήκε στο σωστό δρόμο και μαζί του θα βάλει και εσάς. Μία πρόταση στα εργασιακά θα δώσει οικονομική ανάταση ειδικά αυτή την περίοδο που οι γάμοι και τα πανηγύρια αυξάνονται διαρκώς. Εκμεταλλευθείτε τα γενέθλιά σας και απομακρύνετε "φίλους" που σας κάνουν φτηνιάρικα δώρα. Αξίζετε κάτι καλύτερο





Παρθένος
Από τη μία οι δουλειές και από την άλλη το Μασούρι και ο Πλατύ-Γιαλός. Όλα πρέπει να μπουν σε ένα πρόγραμμα. Πάρτε το σύντροφό σας για μία βόλτα στην εξοχή ή έναν καφέ στην πλατεία (αν είστε λογοδοσμένοι). Καθίστε και αναθεωρήστε τη σχέση σας με φίλους σας από το Χωριό και μην επιτρέπετε να σας εκμεταλλεύονται. Βόλτες με μαύρα μηχανάκια απαγορεύονται




Ζυγός
Mε τόσους γάμους αυτή την περίοδο, σας έχουν πιάσει τα υπαρξιακά σας και η αγωνία για το μέλλον. Μη φοβάστε, Κοιτάξτε τριγύρω ποιοι παντρεύονται και θα καταλάβετε ότι σίγουρα υπάρχει κάποιος και για σας. Μην ακούτε τις κακές γλώσσες και ζυγίστε καλά τις πληροφορίες για άτομα που σας ενδιαφέρουν. Κόψτε τα γλυκά και φάτε κανένα σύκο. Θα με θυμηθείτε στην παραλία.




Σκορπιός
Στα αισθηματικά, ο μήνας που μπαίνει είναι από τους δύσκολους, γι αυτό αρπάξτε την παραμικρή ευκαιρία για να χωρίσετε. Κάτι οι αφόρητες δεσμεύσεις, κάτι η ζέστη που σας έχει βαρέσει, θα βρείτε μια δικαιολογία. Σκεφτείτε τα δώρα που θα γλιτώσετε τώρα της Παναγιάς. Για βόλτες, προτιμήστε νησιά του εξωτερικού, όπως π.χ την Τέλενδο ή την Παλιόνησο. 



Τοξότης
Αυτό το καλοκαίρι έχετε βάλει πολλούς στόχους αλλά σιγά-σιγά θα δείτε ότι δεν γίνονται όλα. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κατίνας-Ελένης είναι πάνω σας αυτή την περίοδο και επηρεάζει άμεσα τα αισθηματικά και τα εντερικά (για αυτό μπορεί να ευθύνονται και τα πολλά φρέντο εσπρέσο). Προτιμήστε την ηρεμία από την πολυκοσμία και το τάκα-τούκα του Μασουριού



Αιγόκερως
Ένα τηλεφώνημα από το Ντάργουιν μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στη σχέση σας. Φορέστε μαγιό με ανοιχτα χρώματα μπας και προσελκύσετε καμια απεγνωσμένη ψυχή. Οι απογευματινές επισκέψεις σε παππούδες και γιαγιάδες συστήνονται ανεπιφύλακτα, ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα που μπαίνει και η σύνταξη. Καλώς ή κακώς, αυτοί κινούν την οικονομία





Υδροχόος
Η Πανσέληνος πάνω από τα Σκάλια στο ζώδιό σας, αφήνει ανοιχτά παράθυρα για επαγγελματικά ρίσκα και γενικότερες τρέλες. Τολμήστε να φορέσετε το περσινό μαγιό, και δείξτε ότι δεν ενδιαφέρεστε για το τι λένε οι άλλοι. Όσοι είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, προσέξτε τη διατροφή σας και ειδικά τα θαλασσινά. Η εποχή τα "σηκώνει", αλλά το στομάχι σας όχι τόσο και η διάρροια θερίζει.




Ιχθύες
Δώστε την απαραίτητη προσοχή σε πρόσωπα που παραμελήσατε. Ώρα είναι τώρα να αρχίσουν να λένε διάφορα. Προσέξτε τις ψησταριές αυτές τις μέρες γιατί μια αφορμή ψάχνει ο γείτονας για να σας καταγγείλει στην πυροσβεστική. Η σχέση σας θα χρειαστεί δύναμη και αποφασιστικότητα, ειδικά τη στιγμή που θα μπουν τρίτα (μελαχρινά) πρόσωπα από τον Πάνορμο.





Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους και όλες! Θα τα πούμε σύντομα από τον Αχινιό.


Λίτσα Μητέρα      
                      
Πτυχιούχος Αστρολόγος
 Παν/μίου Μπαγκλαντές


(Η κ.Λίτσα Μητέρα γράφει τις προβλέψεις αποκλειστικά για τον Αχινιό της Καλύμνου, γι αυτό οποιαδήποτε αναμετάδοση σε κάποιο άλλο μέσο, καλείται να φέρει το όνομα του παρόντος ιστοτόπου)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια