Ανεξαρτητοποιείται η Κορέα του Χωριού με παρέμβαση του Kim Jong Un


Σε μια ξαφνική κίνηση, ο απόλυτος ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν που επισκέφθηκε μυστικά το νησί μας, αποφάσισε την ελευθέρωση της περιοχής της Κορέας. Εκστασιασμένοι οι κάτοικοι για την επανένωση με την πατρίδα.



Εξηγήσεις για τους λόγους της πρόσφατης εξαφάνισής έδωσε στα μέσα ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Σε μια συνέντευξη τύπου στο μοναδικό κανάλι της χώρας, ο πρόεδρος ανακοίνωσε την απελευθέρωση της Κορέας του Χωριού και την σταδιακή προσάρτησή της στη Λαική Δημοκρατία της Κορέας υπό την συνταγματική ονομασία "Αυτόνομη Δημοκρατία της Μικράς Κορέας". "Είναι ντροπιαστικό για τον λαό της Κορέας, να υπάρχει περιοχή στον κόσμο με το ίδιο όνομα και να μην απολαμβάνει τα προνόμια που έχουμε εμείς. Είμαι πολύ περήφανος που η Μικρά Κορέα ελευθερώνεται" δήλωσε σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι της Μικράς Κορέας έχουν ξεκινήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και ετοιμάζουν τη διάδοχη κατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι η εισχώρηση του νέου τμήματος της Κορέας θα γίνει με δημοψήφισμα στις αρχές Σεπτεμβρίου, που όμως είναι τυπικού χαρακτήρα. Οι δημοσκοπήσεις κάνουν λόγο για ένα 98% των κατοίκων που επιθυμούν την ένωσή τους με τη Μαμά-Κορέα και το ποσοστό αναμένεται να ξεπεράσει το 104% όπως αναφέρει το κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων. Οι πολιτικές και χρηματοοικονομικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες ενώ μέχρι και ο δήμαρχος του νησιού υποσχέθηκε να κάνει ο,τι μπορεί για την ομαλότερη μετάβαση στη νέα πραγματικότητα. Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν πολύ σύντομα και έχουν προσκληθεί μεγάλες προσωπικότητες του κορεατικού καλλιτεχνικού στερεώματος.





Οι επόμενοι μήνες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού πρόκειται για εξαιρετικής σημασίας πολιτικό ζήτημα που, ήδη έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στο πλαίσιο των εορτασμών έχουν κυκλοφορήσει σχέδια για τη νέα σημαία της Μικράς Κορέας με την παρακάτω να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.


한국 작은 플래그 (Korea-Minor flag)

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, στην τελετή ενσωμάτωσης θα παρευρεθεί προσωπικά ο ίδιος ο πρόεδρός μας. Παρακάτω ακολουθεί η στρατιωτική παρέλαση προς τιμήν της Μικρας Κορέας που εορτάστηκε πρόσφατα στην Πιονγιάνγκ. 






Από την Πιονγιάνγκ για τον Αχινιό,
Miek Moh Lam

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια