Στο "Πάμε Πακέτο" ψάχνει το βοσκό που γνώρισε στα βουνά της Καλύμνου

Η Ιταλίδα αναρριχήτρια αναζητά τον καλοκαιρινό της έρωτα στη γνωστή εκπομπή του Άλφα.


Μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα θέλει να δώσει η Claudia Moratta, αναρριχήτρια από την Ιταλία, που επισκέφθηκε το νησί μας πριν 3 χρόνια. Μέσα στις 18 ημέρες που έμεινε στην Κάλυμνο, η Κλαούντια αγάπησε με την καρδιά της το νησί, τους ανθρώπους και τα βουνά. Εκεί ήταν που γνώρισε τον Παντελή, ο οποίος έβοσκε καθημερινά το κοπάδι του στην περιοχή Καστέλι-Αργινώντα. Ο 40-χρονος Παντελής, ως γνήσιος Καλύμνιος περιποιούνταν τους αναρριχητές όποτε τους έβλεπε στο βουνό προσφέροντας τους ψωμί, ελιές, μυζήθρα και ότι άλλο είχε στην ταραζίκα του. Η 25-χρονη τότε Κλαούντια είχε γοητευθεί.



"Τον συνάντησα πρώτη φορά στο Summertime (σ.σ αναρριχητικό πεδίο). Καθόμασταν ώρες να μιλάμε για τη ζωή, την καθημερινότητα και το μέλλον" περιγράφει η νεαρή Ιταλίδα. "Δεν ήξερε πολλά αγγλικά αλλά δε με πείραζε, τα καταλάβαινα όλα μέσα από τα μάτια του. Γνώρισα και αγάπησα όλη την Κάλυμνο μέσα από τις τρεις φράσεις που επαναλάμβανε: Καμ χίαρ, Δις γουέι και Θεν κιου μαηφρέν"




Οι αφηγήσεις της Κλαούντια συνεχίζονται και ξεδιπλώνεται μια ρομαντική ιστορία καλοκαιρινού έρωτα, όχι όμως σαν τις άλλες. Η ίδια εξομολογείται ότι είχε παρασυρθεί τόσο, που άφησε εντελώς την αναρρίχηση αναγκάζοντας την παρτενέρ της να τη βγάζει όλη μέρα στο Μασούρι, αφού δεν είχε άλλον για το βουνό. "Δε με ένοιαζε τίποτα άλλο. Ήθελα να τον βλέπω συνέχεια και να βόσκουμε τις κατσίκες. Ακόμα έχω στο μυαλό μου το βλέμμα του και τη μυρωδιά του θυμαριού και της τραγίλας". Η δακρυσμένη Βίκυ Χατζηβασιλείου, αποκαλύπτει πως ο Παντελής βρέθηκε στην εκπομπή και η επανασύνδεση ξεκινά.

Δύο άνθρωποι, δύο κόσμοι, δύο γλώσσες (Ιταλικά και Καλύμνικα)... ένας μεγάλος έρωτας. Ποια θα είναι η εξέλιξη για το ζευγάρι και πως μπορεί να τελειώσει αυτή η ιστορία; Θα μάθουμε την επόμενη βδομάδα στον Άλφα.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Πες πλιο τίποτις...