Στην Αννίτα Πάνια καταγγέλλει τον άνδρα της που "κλέφτηκε" με την τουρίστρια από το "Πακέτο"


Σε αναβρασμό βρίσκεται η οικογένεια του Παντελή, του κτηνοτρόφου που πρωταγωνίστησε με την ιστορία του στην περασμένη εκπομπή του "Πάμε Πακέτο". Ο 43χρονος ανακοίνωσε στη γυναίκα του πως
αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς του και συγκεκριμένα το δρόμο για την Ιταλία. Η ιστορία της Κλαούντια (μπορείτε να τη δείτε εδώ) συγκίνησε το κοινό της εκπομπής και έκανε τον Καλύμνιο βοσκό να απαρνηθεί σπίτι, οικογένεια και μάντρα και να ακολουθήσει την 28χρονη Ιταλίδα. Η σύζυγος του Παντελή εξοργισμένη αποφάσισε να καταφύγει με τη σειρά της σε τηλεοπτική εκπομπή για να δικαιωθεί.

Το άνοιγμα του πακέτου
Σε ένα εντόνως φορτισμένο κλίμα, η Βικυ Χατζηβασιλείου υποδέχεται στο πλατό τον Παντελή και αρχίζει να του κάνει ερωτήσεις:"Ένας γοητευτικός άνδρας σαν εσάς, θα έχει αρκετές κατακτήσεις" του λέει. "Ε, εν ηβόλει" απαντάει με αυτοπεποίθηση εκείνος.
(Εδώ να σημειωθεί ότι ένας Καλύμνιος φοιτητής είχε προσφερθεί να βοηθήσει με τη μετάφραση στα καλύμνικα)
"Υπήρξε καμία τουρίστρια με την οποία είχατε κάποια 'περιπέτεια' ;" συνεχίζει να ρωτά για να πάρει την αφοπλιστική απάντηση "Πες μου πσα χρονιά λες, α σου πω το όνομά ντης". "Το '11", απαντά μετά από λίγο η Βίκυ. "Α, τότες ήτο η Κλαούντια η Ιταλίδα!" 
Μετά από λίγες ερωτήσεις ακόμα έρχεται η στιγμή να ανοίξει το πακέτο όπου βρίσκει λίγα αποξηραμένα κλαδιά αλισφακιάς και ένα τροβόλι*, δώρα του ίδιου στην Κλαούντια. Ο έρωτας και οι αναμνήσεις ξαναζωντανεύουν και η συγκίνηση κατακλύζει το στούντιο.



Οι συνέπειες και ο παράγοντας "Σεβαστή"
Όπως φαίνεται όμως, ο Παντελής λογαριάζει χωρίς το ξενοδόχο, τη γυναίκα του δηλαδή. Η Σεβαστή δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει αμαχητί τον άνδρα της να φύγει και περνώντας στην αντεπίθεση, απευθύνθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια που ειδικεύεται σε τέτοιο είδους υποθέσεις. "Εν είμαι καμιά ψεσινή, θα τονε σερβίρω γω καλά" μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της. "Ηρτασι ορειβατίνες α μας πάρουσι τους άντρες; Γι αυτό τον ήστελλα στο βουνο; Α σβουρίζει με τα ξυλάγγουρα;" συνέχισε.
Η Αννίτα Πάνια δέχθηκε με προθυμία να βοηθήσει (και να ξεφτιλίσει) την οικογένεια της Σεβαστής και του Παντελή να δώσουν λύση στο περίπλοκο αυτό ζήτημα.
Η εκπομπή θα βγει στον αέρα πιθανότατα σε 2 εβδομάδες με την κοινωνία του νησιού να περιμένει αγωνιωδώς τις εξελίξεις.



*τροβόλι/τρεβόλι: το,(καλυμν.) χειροποίητο σκεύος που χρησιμοποιείται ως καλούπι για την παρασκευή τυριού

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια