Τηλεοπτικές σειρές και ταινίες για τη διεθνή προβολή της Καλύμνου (+φωτογραφίες)


Ένα νέο project έχει μπει στα σκαριά για την ανάδειξη του νησιού μας και της καλύμνικης καθημερινότητας. Ύστερα από μακροχρόνιες σκέψεις, μια ομάδα από εύπορους ομογενείς του εξωτερικού, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει
κάποιες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές στις οποίες η Κάλυμνος θα έχει την κύρια προβολή. Όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές , τόσο το ΤV12, όσο και το AΙΓΑΙΟΤV ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν τα δικαιώματα από τις επερχόμενες παραγωγές και κατά πάσα πιθανότητα, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχουμε 2 τηλεοπτικές σειρές στα τοπικά μας κανάλια.



CSI: MIAMI CAFE


Μια σειρά από εγκλήματα στην Κάλυμνο έχουν όλα ένα κοινό παρανομαστή: Οι δράστες είναι όλοι πελάτες του Miami Cafe. Η ομάδα του CSI καλείται να λύσει τις υποθέσεις βασιζόμενη σε στοιχεία όπως : ίχνη κραγιόν στα καλαμάκια, δείγμα DNA στα μπουκάλια της μπύρας και άλλες πληροφορίες από το προσωπικό της καφετέριας. Το μότο της σειράς: "Δράση, καφές, ανατροπές''

Τα Φυλλαράκια


Πρόκειται για μια κωμική σειρά με έντονο το μαγειρικό στοιχείο. 4 φίλες (βασικά γειτόνισσες), βρίσκονται κάθε βδομάδα για να μαγειρέψουν και να πουν τα νέα τους (και όχι μόνο τα δικά τους). Φύλλα, κοτσινιστά και όσπρια σε αρμονία με τους γάμους, τα λογοδόσματα και τα ντυσίματα. Ευχάριστοι διάλογοι και έντονο καλύμνικο χιούμορ συνθέτουν μια καταπληκτική κωμωδία κατάλληλη για όλους τους Καλύμνιους.

Τhe Big Bang Theory of Kalymnos

Τέσσερις φίλοι (τρεις από την Πόθια και ένας από το Χωριό), μοιράζονται τις περιπέτειες, τις ανησυχίες τους και το κοινό τους πάθος: Τους δυναμίτες. Κοινωνικά απομακρυσμένοι και με μικρή αυτοπεποίθηση κάνουν ότι μπορούν για να γίνουν αποδεκτοί και αγαπητοί από την τοπική κοινωνία που τους αποκαλεί "ρεμάλια". Μια συνεχής αναζήτηση της σωστής συνταγής και των καλύτερων υλικών για φωτιές, από τους δάσκαλους του είδους.

Οι ταινίες που βρίσκονται στο στάδιο της σχεδίασης:

Ο Λόρενς της Πλατείας

Mια υπερπαραγωγή με κεντρικό πρωταγωνιστή έναν Άραβα δισεκατομμυριούχο, ο οποίος έρχεται στο νησί μας για να αγοράσει τον Καλυμνιακό. Η δράση ξεκινά όταν συνειδητοποιεί ότι ξέχασε τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα του και πλέον καλείται να πείσει τους ντόπιους για το ποιος είναι. Οι Καλύμνιοι δεν τον πιστεύουν και αναγκάζεται να περιπλανιέται στην πλατεία και να κάνει τράκα για έναν φρέντο καπουτσίνο.


Ψάχνοντας το Θέμο


[Κινουμένων σχεδίων] Ο Θέμελης, είναι ένα μικρό ψάρι σκορπιός. Βρίσκεται μπροστά σε μια περιπέτεια όταν αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι του στη Νερά και να βρεθεί στον Καλαβρό. Ο πατέρας του, αρχίζει ένα μεγάλο ταξίδι αναζήτησης για να βρει το γιο του. Γνωρίζει νέους φίλους και ακολουθεί το  Α.Α.Ρ (Ανατολικό Αργινωντάικο Ρεύμα) με σκοπό να φτάσει στη μικρή βραχονησίδα.

Το Κουρδιστό Βαθιώτικο Πορτοκάλι


Η ιστορία αναφέρεται σε έναν νεαρό παραγωγό πορτοκαλιών από το Βαθύ. Έχοντας το δικό του τρόπο ζωής περνάει καλά με τους φίλους του και δε δίνει λογαριασμό σε κανένα. Έρχεται η στιγμή όμως που το lifestyle του, θα ενοχλήσει και τα μεγάλα κεφάλια της Καλύμνου θα τον συλλάβουν και θα του κάνουν πειράματα με σκοπό να γίνει ένα με τη μάζα. Να οδηγάει παπάκι, να αφησει τα χωράφια και να πίνει καφέδες στην πλατεία.

The Hangover 4,75: Περιπέτεια στο Μασούρι


Η παρέα βρίσκεται ξανά στο μπάτσελορ για τον γάμο ενός από τους τέσσερις. Όπως είναι αναμενόμενο, κάτι θα πάει στραβά και όταν λέμε "κάτι" εννοούμε ΟΛΑ. Χωρίς να ξέρουν πως, ξυπνούν σε ένα ενοικιαζόμενο στο Μασούρι με τον ένα να έχει εξαφανιστεί. Σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, ένας γέρος τους φορτώνεται με το ζόρι όπου και αν πηγαίνουν. Πως θα βρουν το φίλο τους και πως θα ξεφορτωθούν το θείο;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια