Στην Κάλυμνο βρίσκεται για το Πάσχα ο Σήφης Γιαννακάκης (+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)


Φήμες ότι παίρνει ιδιαίτερα μαθήματα κατασκευής δυναμιτών για προσωπικούς λόγους. 

Ο Ιωσήφ Γιαννακάκης, που διατηρεί στενούς δεσμούς με το νησί μας, επέλεξε την Κάλυμνο για τις πασχαλινές διακοπές του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει απομακρυνθεί από την πατρίδα του, την Κρήτη, ύστερα από μια σειρά γεγονότων στο οικογενειακό του περιβάλλον. Ο γνωστός οινοπαραγωγός διατηρεί μια μικρή μονάδα παραγωγής ανάμα στην Κάλυμνο αλλά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η επίσκεψη του δεν έχει επαγγελματικό χαρακτήρα.

Ήδη από την περασμένη βδομάδα-όταν και ήρθε ο Σήφης-οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για ερωτικό δεσμό του με Καλυμνιά από τον Πάνορμο. Η τοπική κοινωνία έχει θορυβηθεί καθώς η συγκεκριμένη κοπέλα φέρεται να είναι λογοδοσμένη, ενώ δεν είναι λίγες και οι μητέρες που ψάχνουν τον Κρητικό μεγαλογαιοκτήμονα προκειμένου να του προξενέψουν τις κόρες τους. "Μουρέ ας ήμουν καμιά δεκαρζά χρόνια μικρότερη και όντα με ήβλεπε ο Σήφης θα λολλαίνουντο" λέει η κυρία Ελένη από την Ανάληψη που υποστηρίζει πως η κόρη της είναι η καταλληλότερη για σύζυγος του Σήφη.

Πέρα όμως από τις ερωτικές του πολιορκίες, ο κ.Γιαννακάκης έχει να ασχοληθεί με άλλες δραστηριότητες. Εκρηκτικός χαρακτήρας και ο ίδιος, φρόντισε να μάθει τα μυστικά των δυναμιτών από εξπέρ του είδους. Τα πρωινά στον Άγιο Βασίλη-τα βράδια στο Χωριό, έτσι ώστε να αποκτήσει μια σφαιρική εμπειρία και από τις δύο σχολές. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο λοιπόν ότι την Κυριακή του Πάσχα, κάποιοι από τους δυναμίτες που θα πέσουν θα είναι από τα χέρια του Σήφη. Ο Αχινιός εξασφάλισε τη σέλφι που έβγαλε ο Κρητικός οινοπαραγωγός πάνω από τις φετινές "φωτιές"



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια