Ψητοπωλείο από την Κω, κάνει delivery στην Κάλυμνο!



Την επανάσταση στα σουβλατζίδικα και στο delivery έρχεται να κάνει γνωστό ψητοπωλείο της Κω. Έχοντας χρόνια παράδοσης στη γεύση και την άριστη εξυπηρέτηση, "Ο Σάκης" αποφάσισε να
 ενώσει γευστικά την Κω με την Κάλυμνο. Πιθανότατα μετά το Πάσχα, οι Καλύμνιοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τα ιδιαίτερα πιάτα της ψησταριάς αφού "Ο Σάκης" θα κάνει διανομές και στο νησί μας. Ο Αχινιός επισκέφθηκε το συγκεκριμένο ψητοπωλείο και μίλησε με τον ιδιοκτήτη.

Ο Σάκης Τσαγκάρης, Καλύμνιος της διασποράς, ζει με την οικογένειά του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Κω. Μέσα σε αυτά τα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση τόσο με τους κατοίκους της Κω, όσο και με τους τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο. Το μαγαζί, με αφορμή το άνοιγμα για τη νέα σεζόν, ανακοινώνει και την εφαρμογή του delivery και στην Κάλυμνο. "Θα ξεκινήσουμε δοκιμαστικά με το ΣΤΑΡ και στην συνέχεια θα υπάρχουν τα ιδιωτικά μας τζετ σκι που θα μεταφέρουν γρήγορα και προστατευμένα τις παραγγελίες  στην Κάλυμνο." δηλώνει ο ιδιοκτήτης. 


Η ψησταριά "Ο Σάκης" βρίσκεται στη Βασιλέως Γεωργίου 42, στην Κω.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια