120 σουβλάκια παρήγγειλε ο δήμος για το δημοτικό συμβούλιο της Τσικνοπέμπτης

                                     

Σε φρενήρεις ρυθμούς δουλεύουν στο ψητοπωλείο "Παντελής" στο οποίο έγινε η παραγγελία. Το συγκρότημα M.P.A.G.K θα επιμεληθεί τη μουσική. Διαβάστε για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των δημοτικών συμβούλων.


Η αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου από την Τετάρτη για την Πέμπτη, λόγω του αγώνα Ολυμπιακός- ΑΕΚ (;), δεν άργησε να προκαλέσει ενστάσεις και αντιρρήσεις αφού η συγκεκριμένη Πέμπτη, τυγχάνει να είναι Τσικνοπέμπτη. Ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις αποφασίστηκε (δεδομένου ότι ήταν αδύνατο να αναβληθεί εκ νέου η συνεδρίαση), να γίνει μεν την Πέμπτη, αλλά στο πνεύμα της ημέρας. Για το λόγο αυτό έχει γίνει ήδη μια παραγγελία για γύρους, σουβλάκια, πατάτες, κτλ. ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι να "τσικνίσουν" παράλληλα με τις υποχρεώσεις τους στο δήμο.

"Κατόπιν ψηφοφορίας, καταλήξαμε στο ψητοπωλείο Παντελής", λέει ο γραμματέας του συμβουλίου. "Έχει γίνει μια αρκετά μεγάλη παραγγελία για να μπορέσουν να έρθουν και κάποια μέλη από τις οικογένειες των δημοτικών συμβούλων, ώστε να μη χάσουν τη Τσικνοπέμπτη"  Φυσικα, Τσικνοπέμπτη χωρίς μουσική δε γίνεται και για το λόγο αυτό το μουσικό συγκρότημα M.P.A.G.K. έχει αναλάβει τη διασκέδαση. Παρακάτω έχουμε το χαρτάκι από το οποίο έγιναν οι παραγγελίες και όπως θα δείτε, κάποιες είναι μοναδικές.

Συγκεκριμένα θα έρθουν 80 πίτες γύρος (40 χοιρινό και 40 κοτόπουλο), 20 πίτες κοτομπέικον και 20 πίτες κεμπάπ. Οι πατάτες θα είναι άφθονες ενώ είναι πιθανόν να υπάρξουν και έξτρα σουβλάκια σε ξυλάκι. Η σελίδα μας επικοινώνησε με το ψητοπωλείο και μίλησε με το Σωφρόνη, που δήλωσε ξαφνιασμένος όταν έλαβε αυτή την παραγγελία: "Τώρα πιστεύω τα έχω δει όλα. Αυτοί δε μπορούσαν να τα βρουν στα λόγια και τα βρήκαν τώρα στο φαΐ;" Από την άλλη, ο Θόδωρας, υπεύθυνος της διανομής, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του: "Αν δεν ήταν τόσο αναίσθητοι, θα μπορούσαν να μας ειδοποιήσουν λίγες μέρες νωρίτερα". 

Όσον αφορά τη συνεδρίαση, θα έχει ιδιαίτερη μορφή, αφού θα πρέπει να συνδυαστεί το σοβαρό-των τοπικών υποθέσεων, με το εύθυμο-της Τσικνοπέμπτης. Έτσι, συμφωνήθηκε να υπάρχει ένα πεντάλεπτο μουσικό διάλειμμα για κάθε 10 λεπτά συζήτησης ενώ μετά τις 12, θα αναλάβουν αποκλειστικά οι M.P.A.G.K και...όσο πάει. Ο Μανώλης Βορδόχειλας, μουσικός του νεανικού συγκροτήματος είναι έτοιμος για αυτή την πρόκληση "Οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν διαφορετική κουλτούρα και μουσικά γούστα και γι αυτό καλούμαστε να φτιάξουμε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος."

Εδώ είναι η επίμαχη παραγγελία. Όπως μαρτυρούν άτομα μέσα από το συμβούλιο, υπήρξε ένταση για το ποιος θα πάρει τηλέφωνο, αλλά στο τέλος συμφωνήθηκε να πάρει ο κ.Μαγκούλιας (λέγοντάς του ότι όλο οι άλλοι έπαιρναν και ποτέ εκείνος), ενώ ο κ.Ρήγας έγραψε τις παραγγελίες.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια