To cd από τα Καλιδωνάκια έδωσε ο Τσίπρας στον Ιταλό πρωθυπουργό! (φωτογραφίες)


Ενθουσιασμένος ο Ματέο Ρέντσι απάντησε με γραβάτα και δεσμεύτηκε για συναυλία με ένα ποτ πουρί από τις επιτυχίες του καλύμνικου συγκροτήματος.

Τα ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα συνεχίζονται για την εύρεση συμμάχων στη μάχη κατά της λιτότητας και ένας σύμμαχος όπως φαίνεται είναι ήδη "κλεισμένος". Ο Ιταλός πρωθυπουργός,  Ματέο Ρέντσι, εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξή του στην ελληνική κυβέρνηση, ύστερα από το ιδιαίτερης σημασίας δώρο που έλαβε από τον Έλληνα ομόλογό του. Όπως κυκλοφόρησε στα διεθνή ΜΜΕ, ο κ.Ρέντσι δώρισε μία γραβάτα στον πρωθυπουργό μας, ο οποίος ανταπέδωσε με ένα CD ελληνικής μουσικής.
Το περιεχόμενο του συγκεκριμένου CD ήταν άγνωστο-μέχρι χθες, αφού όπως αποκάλυψε γνωστη ιταλική εφημερίδα, πρόκειται για το νέο cd που κυκλοφόρησαν πρόσφατα τα Καλιδωνάκια.

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να δήλωσε " Η παράδοση της Ελλάδας ξεκινάει από τα νησιά και πιστεύω ότι τα Καλιδωνάκια είναι ένα ισχυρό χαρτί για την εύρεση συμμάχων αυτή την περίοδο. Ο Ιταλός πρωθυπουργός είναι λάτρης της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα γίνουν οι αγαπημένοι του."  

Όπως μας μεταφέρει ο απεσταλμένος μας στη Ρώμη, Mique Mohini, η μελωδία των Καλιδωνιών έχει ξεφύγει από τα πλαίσια του πρωθυπουργικού γραφείου και έχει διαδοθεί σε ολόκληρη την Ιταλία, φέρνοντας το άλμπουμ στην τρίτη θέση των charts. Η αγάπη των Ιταλών για το καλύμνικο συγκρότημα αντικατοπτρίζεται και στην ραγδαία αύξηση των κρατήσεων για το νησί μας το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις του υπουργείου, οι αυξήσεις αγγίζουν το 50% και τα νούμερα εμφανίζουν ανοδική τάση. Στο ίδιο κύμα κινείται και ο μεγάλος Ιταλός καλλιτέχνης, Eros Ramazotti, που ετοιμάζεται να κάνει πράξη την υπόσχεση του Ματέο Ρέντσι, μια συναυλία δηλαδή με τα γνωστότερα κομμάτια τους.

Η συναυλία θα γίνει-όπως όλα δείχνουν-το καλοκαίρι και τα Καλιδωνάκια έχουν ήδη αποδεχθεί την πρόσκληση να παρευρεθούν στην αιώνια πόλη στο πλευρό του Eros Ramazotti. Αυτή την περίοδο, ετοιμάζεται το νέο άλμπουμ του Ιταλού σταρ "Καλιδωνάκια & Έρωτας", που όπως μαρτυρά και το όνομα του, θα περιέχει αρκετά τραγούδια από το καλύμνικο συγκρότημα. O Aχινιός έχει εξασφαλίσει το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια