Αγώνες μοτοκρός διοργανώνει ο δήμος για να εκμεταλλευτεί τις λακκούβες στους δρόμους (φωτογραφίες)


Με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που έστειλε φίλος της σελίδας (ο οποίος προφανώς δεν είχε κατάλληλο μηχανάκι για τις λακκούβες του νησιού μας), απευθυνθήκαμε στη δημοτική αρχή για το ζήτημα των δρόμων. Αφού συνέστησαν στο φίλο να πάρει καλύτερα ελαστικά, μας ανακοίνωσαν την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για διεξαγωγή αγώνων motocross και enduro. Διαβάστε το πρόγραμμα των αγώνων που θα αναδείξουν τους δρόμους μας διεθνώς

Με το κόστος της συντήρησης του οδικού δικτύου να ανεβαίνει μέρα με τη μέρα, ο δήμος μας βρήκε τον πλέον κατάλληλο τρόπο ώστε, όχι μόνο να μην επιδιορθωθούν οι δρόμοι, αλλά να βγει κέρδος από τις λακκούβες τους. Παρά τις μεμονωμένες αντιρρήσεις στο δημοτικό συμβούλιο για ατυχήματα στους δρόμους και ανάγκη εκσυγχρονισμού, η απόφαση λήφθηκε και έτσι μετά το Πάσχα θα απολαύσουμε στους δρόμους μας τους πρώτους αγώνες μοτοκρός. Παρακάτω θα δείτε το πρόγραμμα και τις περιοχές στις οποίες θα λάβουν μέρος οι αγώνες.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από το Σταύρο, φίλο της σελίδας, που είχε ένα μικροατύχημα στο δρόμο. Με την  είδηση της διοργάνωσης των αγώνων όμως, περιμένουμε να υποστηρίξει την διατήρηση των λακκούβων και θα ξεχάσει το γεγονός ότι έσπασε η ρόδα του και κόντεψε να σκοτωθεί.






Η ακριβής ημερομηνία είναι ακόμη άγνωστη αλλά το πρόγραμμα έχει ήδη κυκλοφορήσει. Εν τω μεταξύ ο δήμος παροτρύνει τον κόσμο να προμηθευτεί με ειδικά ελαστικά ώστε να μη φθαρούν κι άλλο οι δρόμοι, γιατί αλλιώς δε θα κάνουν ούτε για μοτοκρός.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια